00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גלית מספרת

מרק תירס בסגנון תאילנדי- השדה מוצרים אורגניים

מרק תירס בסגנון תאילנדי- השדה מוצרים אורגניים

מתכון קל למרק תירס עשיר, מרכיבים אורגניים בלבד, מלא בוויטמינים וטעמים נפלאים. מרק מנחם עם מרקם ייחודי שמתאים לכל יום חורף.

מצרכים:
2 כפות שמן זית
בצל לבן קצוץ
פלפל חריף קצוץ
כפית ג'ינג'ר קצוץ

2 שיני שום קצוצות 
כף למון גראס קצוץ (או כף מיץ לימון)
צנצנת תירס אורגני של השדה
3 כוסות מים
כוס חלב קוקוס או נוזל קוקוס (לבחירתכם)
מלח לפי הטעם
שמן שומשום
לקישוט ותוספת טעם: שמן שומשום, כוסברה קצוצה, בזיליקום קצוץ, בצל ירוק קצוץ, צ'ילי אדום חתוך לטבעות, פלחי ליים או לימון

 

הוראות הכנה:
1. מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הפלפל החריף, הג'ינג'ר, השום והלמון גראס ומבשלים כשתי דקות תוך כדי ערבוב.

2. מסננים את גרגרי התירס ומוסיפים לסיר. מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה.

3. מנמיכים את האש לחום בינוני ומבשלים את המרק כ-20 דקות.

4. מנמיכים את האש לחום נמוך ומוסיפים את חלב הקוקוס, מבשלים לעוד כ-10 דקות ומורידים את הסיר מהאש.
5. שלב אופציונלי: למרקם יותר קרמי, ניתן למזוג כוס מהמרק, לטחון בבלנדר ולהחזיר לסיר.
6. יוצקים לקערות ומקשטים למעלה עם כוסברה, בצל ירוק, וצ'ילי.

בתיאבון!

קרדיט צילום: הדס ניצן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל galitn24 אלא אם צויין אחרת