88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי

מרכיבים 

  • 1 ק"ג קמח

  • 2 כפות שמרים יבשים

  • 1 אבקת אפיה אפשר בלי

  • 3 כפות סוכר

  • 1/2 כוס שמן

  • 1 כף מלח

  • 3 כוסות מים

  • הכל כוס חד פעמי קר 200 מ"ל

  • לקישוט

  • צלחת עם מים עם 1/2 כפית מלח 1/2 כפית סוכר

  • צלחת עם שומשום או קצח

אופן הכנה

  • 1

    לשים בקערה כוס מים מהברז עם סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה.

  •  

  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים עם 2 כוסות מים פושרים וללוש לבצק נעים לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה .


  • 3

    לחלק את הבצק לכדורים אפשר כל גודל שרוצים אני חילקתי ל12.

  •  

  • 4

    כדורים לקמח מעט ולתת תפיחה של 10 דקות לעשות חור באמצע .

  •  

  • 5

    ולתת לנוח 10 דקות לקחת 1 ולפתוח עם הידיים ל בייגלה גדול .

  •  

  • 6

    לתבול בצלחת עם המים משני הצדדים ואחר כך בשומשום משני הצדדים.

  •  

  • 7

    להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות בתנור 200 מעלות.

  •  

  • 8

    לקראת סוף האפיה להבריש עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות עוד כמה דקות כשמוכן להוציא ולצנן על רשת .


  • 9

    הבייגלה יוצא רך בפנים וטעים 

  • הערה: מסתבר שאפשר להכין גם רבע כמות, לארוחת ערב זוגיתindecision

  • יוצאים ארבע בייגלים , 

  •       קרדיט: שרה יוסף

  •  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת