88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת תפוזים

עוגת תפוזים

עוגת תפוזים

 

מרכיבים:

  • 6 ביצים

  • 1 וחצי כוסות סוכר

  • 1 כוס שמן

  • 1 כוס מיץ מתפוז טרי או מבקבוק

  • גרידת קליפת תפוז ולימון

  • כף מיץ לימון

  • 1 סוכר וניל

  • 1 אבקת אפיה

  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל

  • ממליצה להוסיף 2 כפות קורנפלור לקבלת עוגה רכה

  • 2 וחצי כוסות קמח רגיל

  • הכל עם כוס חד פעמית 200 מ"ל

  • לשיוש העוגה אפשר להוסיף:

  • לקחת כוס מהבלילה להוסיף 3 כפות שוקולית

  • וכוס נוספת עם כף נס קפה,

  • ולשפוך באמצע העוגה לקבלת עוגת שיש מומלץ וטעים

  • לקישוט אחרי האפיה:

  • אפשר לפזר רק אבקת סוכר או

  • 1 שקית אבקת סוכר 100 גרם

  • 2 כפות מים חמים לערבב היטב ולמרוח על העוגה אחרי האפיה

  • ולפזר חופן שקדים דקים אפויים

אופן ההכנה:

לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים, קמח , פודינג וניל, אבקת אפיה וסוכר וניל

  • 1

    בקערת המיקסר + וו הקצפה להקציף חלבונים עם  1 כוס סוכר לקצף יציב. להעביר לקערה נפרדת

  •  

  • 2

     להכניס לקערת המיקסר חלמונים ולהקציף עם חצי כוס סוכר הנותר, להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף שמן להמשיך להקציף לאט

  • להוסיף  בכף מתערובת הקמח + אבקת אפיה + קונפלרור + סוכר וניל  +אינסטנט וניל,

  • ומיץ תפוזים ולערבב עוד קצת שלא יהיו גושים .


  • 3

    לכבות את המיקסר ולהוסיף לקערה את החלבונים לאט, ולקפל בתנועות עטיפה.


  • 4

    לשמן תבנית ולפזר מעט סוכר .

  •  

  • 5

    לצקת את הבלילה לתבנית, לחמם תנור 180 מעלות, ולאפות 50 דקות (הזמן יכול להשתנות מתנור לתנור),

  • לבדוק עם סכין שמוכן

  • להוציא, ולקרר רבע שעה לערך ולהפוך על צלחת .

הערה:

* (אל תגלוlaugh)העוגה התבקעה והתעוותה מלמעלה, הפכתי אותה, ושלום על ישראל, אין הבדל בטעםwink

**זמן האפיה התארך בתנור שלי, ב- 15 דקןת לערך.


  • 6      

    מתאים לתבנית 24 גבוהה,  או סיר פלא גבוה

  • קרדיט: שרה יוסף   -----------

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת