88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת פסטה פנה וגבינות

23/12/2018
פשטידת פסטה פנה וגבינות

פשטידת פסטה פנה וגבינות

מרכיבים:

1 חב' פסטה פנה, 500 גר'

2 גביעים קוטג',

 1 גבינה לבנה 5% או 9%,

2 ביצים,

1/3 כוס שמן,

1/3 כוס חלב,

 100 גר' גבינה בולגרית,

100 גר' מוצרלה,

 מלח פלפל,

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 200 מעלות,

 

 בסיר גדול להרתיח מים וכפית מלח,

 לבשל את הפסטה 6 דקות ולסנן,

 לערבב בקערה יתר המרכיבים, לערבב עם הפסטה

 לשמן תבנית פיירקס גדולה,

 לצקת את  התערובת, ולשטח שווה, 

לכסות בנייר אפיה ומעליו נייר אלומיניום, לאפות מכוסה משך 30 דקות,

 להסיר את הכיסוי ולפזר מעל  כ- 50 גר' מוצרלה,

 ולאפות עוד 10 דקות, או  עד הזהבה

                                                 

אם נשאר, חימום הפשטידה באובן טוסטר / או בתנור, מבטיח פריכות למעלה ,

ומרגיש כאילו נאפתה ברגע זה גם לאחר שלושה ימים.

 

קרדיט : דורית אלישע

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת