66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פריקסה

13/12/2018
פריקסה

 

המצרכים (כ-15 יח'):

לבצק:

1 כף מלח

1 קילו קמח

2.5 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר

2.5-3 כוסות מים פושרים (חד פעמי חם)

1/4 כוס שמן

 

למילוי:

3 תפו"א בינוניים מבושלים

3 ביצים קשות

3 קופ' טונה קטנות

ממרח אריסה/סחוג/פלפל צ'ומה

לימון כבוש

**ניירות אפיה חתוכים בגודל הלחמניות.

 

אופן ההכנה:

- בקערה להניח מלח,קמח,שמרים,סוכר ו- 2 כוסות מים (להוסיף מים לפי הצורך) וללוש עד שהבצק מתאחד .

- להוסיף את השמן ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך ואחיד.

- להניח להתפחה עד להכפלת הנפח.

- ליצור 15 כדורים מהבצק.

- מכל כדור ליצור לחמניה ארוכה ולהניח על נייר האפיה החתוך.

- להתפיח עוד חצי שעה.

- לחמם שמן לטיגון עמוק.

- להחליק כל לחמניה עם הנייר שלה אל תוך השמן ולטגן משני הצדדים. (הנייר משתחרר כעבור כמה שניות).

- להוציא לנייר סופג.

- לחתוך את תפו"א והביצים קשות לקוביות ולתבל במלח ופלפל.

- לפתוח כל לחמניה למרוח בממרח שרוצים להניח טונה ומתערובת תפו"א והביצים ומעל לימון כבוש.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת