88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

צ'ורוס שושנים

12/12/2018
צ'ורוס שושנים

צ'ורוס שושנים

 

 

 

לבצק צ'ורוס:
1 כוס מים רותחים
100 גרם חמאה
4 כפות סוכר 
1 סוכר וניל 
1/4 כפית מלח
1 כוס גדושה קמח
2 ביצים 
אופן ההכנה:
בסיר להרתיח את המים החמאה הסוכר והמלח עד שנמס הכל ואז להוסיף את הקמח ולערבב במהירות עד שיהיה בצק רך נעים וחלק ממשיכים לערבב כדקה וברגע שרואים שהבצק נהפך לגוש מורידים מהאש ושמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה ושמים על מהירות בינונית לדקה כדי לצנן את הבצק לאחר דקה מוסיפים ביצה אחת וממשיכים לערבב כחצי דקה ואז מוסיפים את הביצה השניה ומערבבים היטב .
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך שמן עמוק ובעזרת מספרים גוזרים את הגודל הרצוי

מטגנים עד שמזהיב

מוציאים על נייר סופג לספיגת השמן

ומגלגלים בסוכר/אבקת סוכר מעורבב עם קינמון

לצ'ורוס שושנים:

להעביר את הבצק לשקית זילוף + צנטר כוכב

לזלף את הבצק על ריבועי נייר אפיה, ולהכניס לשמן עם הנייר , אחרי דקה לשלוף את הנייר במלקחיים.

כאשר מזהיב להפוך לצד שני.

 

                              

                       קרדיט: יאמי וטלי מימון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת