44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

סדנת קדירות ומרקים מנחמים לחורף חם השף טל כהן מ "סילו " לה פארק חולון

סדנת קדירות ומרקים מנחמים לחורף חם השף טל כהן מ "ס... חורף זה מרק ותבשילי קדירות מנחמות , בסילו האיטלקית שבחולון מציעים לכם סדנאות בישול  עם שף המקום טל כהן שילמד אתכם סביב שולחן אי מול טאבון לוהט איך מבשלים ומתבלים מרקים נהדרים ותבשילי קדירות חמימות ומנחמות וזה בשעתיים שמתחילות בשעה 18:00 בערב ונמשכות עד 20:00, אתם תלמדו לא פחות מ-7 מתכונים נהדרים , תרשמו במחברת שהכינו לכם , תלגמו יין ושתיה קלה לאורך כל הסדנא וכמובן שתאכלו את מה שבישלתם! בעצם טל בישל , אתם למדתם, הרחתם, טעמתם והכי הכי נהניתם.
אז הגענו לסילו, מסעדה נהדרת בה מוגשות מנות יפות במחירים סבירים בהחלט, ועל הבראנץ של שישי בסילו שמעתם?
טוב אנחנו כאן בסדנת בישול, אז שימו סינרים , חדדו את העפרונות ואת החושים , מזגו לכם כוס יין ויוצאים לדרך.




שלישיית גרגרניות בדרכים הולכות ללמוד לבשל!


וככה נראה השולחן שלנו עמוס כל טוב מכל מיני מרכיבים ירקות ותבלינים שתיכף יכנסו לסירים. השף טל כהן מעמיד גזיה על השולחן ואנחנו מתחילים



תפתחו את המחברת המתכונים לא ירשמו מעצמם.??


נראה לי שעברנו ישר לקרבונדה, תבשיל קדירה בלגי מנחם ועוד איך, עם בשר ירקות וטוסטונים בחרדל מעל.



כן קרבונדה מבשלים עם בירה


הריח הורססס במובן החיובי



בצל סגול, טל כהן אומר שהוא מעדיף בצל סגול ושהוא משתלב מצויין במרקים תבשילים וסלטים-רק אני תקועה על הלבן..


קדירת הבשר לקרבונדה


אנחנו לומדים לבשל מרק צח עם נתחי פרגיות וירקות



טל עוטף בנייר כסף כל סיר ואוטם אותו היטב לפני הבישול, הוא מסביר שתמיד נקפיד לאטום כאשר הצד המבריק פונה לתבשיל ולא הצד עם העופרת, בסוף הבישול הוא מנקב חור בתוך נייר הכסף וארובה של אדים בניחוח נפלא ממלא את החלל



כן ככה


מלח טל אומר רק אטלנטי גרוס עבה



מכאן הוא מתפנה להכין תבשיל בשר ירקות חומוס  ונענע


והסיר מתמלא לו בדברים טובים


בנתיים המרק צח עם הפרגיות בפנים עושה רושם שסיים להתבשל



בנתיים מפנקים אותנו במנות של מאפי פרמז'ן שיוצאים לנו חמים מהטאבון, השף טל ממשיך בעבודה


מתקן מתבל טועם מסביר- ככה סדנת בישול צריכה להיות


סיר הבשר הנענע והחומוס מתבשל לו לאט לאט


ואז ראינו דבר שלא יצא לנו לראות לפני, מוט בלנדר ענקי שהוכנס לסיר וטחן את תוכנו


טל והבלנדר




טל הכין מרק קרם חצילים משגע שרשמתי לכם כאן במחברת- אל תספרו לי קלוריות -תהנו הערב.



טל שוקד על מרק עדשים שחורות עם ים ירקות


בנתיים אנחנו מתכבדים במנה של מרק צח עם פרגיות


קוראים לו מרק עוף יפני



לחיים עם מרק עוף..



תנחשו למי משלישיית הגרגרניות נתנו להפריד עלי נענע? רמז לא לי..



הקרבונדה בהתהוות


וכאן אחרי שהיא התבשלה ,שובצו עליה טוסטונים פריכים נמרח עליהם קרם חרדל וסיר הקרבונדה נשלח לטאבון להמשך בישול וחריכה. וככה הוא יצא משם! יאמי




אז איך מכינים קרבונדה? גם את זה רשמתי לכם

מפה לשם טל התחיל להכין לנו מרק דגים עם שני סוגי דגים סלמון ופילה דניס


ושמנת מתוקה בנדיבות


כמה שזה טעים..גם כאן ארגנתי לכם מתכון


טל מבקש מהצוות להכין אורז חם והסיבה תבשיל הבשר החומוס והנענע כבר מוכן וימזג אחר כבוד לקעריות אורז חם, זוכרים את הנענע?



הכינותי לכם מתכון..




זה מרק העדשים העשיר עם הירקות - כבר מוכן ומוגש לשולחן


אה כן, הנה מתכון


הסדנה הסתיימה וטל מנדב לנו עוד מתכון לעוף מיוחד של שבת בתנור- אבל ממש מיוחד!
וכמובטח קינוחים!
התפנקנו על גלידה בננה חלבה



ועל טירימיסו חלומי פיצוי על הטירימיסו מטוסקנה..



יצאנו שבעות, מרוצות ומצויידות במחברת מתכונים להכנה בבית, וכמו תמיד היה מוי  כיף בסילו!
רוצים גם?
תוכלו להרשם באתר של 
סילו (ערבי נושא)
10 אורחים בשולחן כולל שי שתיה קלה ויין
קינוח ושתיה חמה , הכנת 7 מנות
190 ש"ח לאדם
מהלך סדנא שעתיים 18:00 - 20:00
ביטול ניתן עד 72 שות לפני הסדנא
תשלום - באשראי מראש
שינויים במנות בהתאם לשיקולי מלאי טרי ומשתנה
תתקשרו 03-5733315
תהנו!


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,223
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת