88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

טורטיה אקספרס

19/11/2018
טורטיה אקספרס

טורטיה אקספרס

יש ימים כאלה, לא מתחשק לי לבשל, בא לי משהו זריז, זמין וטעים.

בדיקה זריזה במקרר, צמצמה לי את האפשרויות לתוצאה הטעימה הזאת,

היתה במקפיא פסטרמה הודו ביתית מחולקת לפרוסות,

ירקות יש תמיד,

צ'ילי חריף / מתוק גם יש,

 בצל יבש, ברור יש,

1/2 פלפלון  ירוק חריף,

עגבניה חתוכה לקוביות,

בצל ירוק קצוץ כולל הגבעולים 

אבוקדו חתוך לקוביות,

מלפפון חמוץ חתוך לקוביות,

 טורטיה בקוטר 20 ס"מ,

אופן הכנה: 

מספיק לשתי טורטיות

לפרוס את הבצל לפרוסות דקות ולטגן במעט שמן,

 להוסיף את הפלפלון החריף פרוס דק,

 לערבב מדי פעם שלא ישרף ולא יקבל מרירות לא טעימה,

כאשר הבצל זהוב והפלפלון התרכך, להוסיף את הפסטרמה חתוכה לקוביות או רצועות כרצונכם, עד שמתרככת  (היא כבר מוכנה לאכילה זוכרים?),

לתבל תוך  כדי בישול ברוטב צ'ילי, אפשר אריסה, 

הרכבת המנה:

על צלחת להניח טורטיה,

 לתבל את העגבניה והבצל הירוק  וקוביות האבוקדו בשמן זית מעט מלח ומיץ לימון לטעם, לערבב,

 להניח 2 כפות ירקות טריים על הטורטיה,

אפשר לזלף טחינה גולמית

  להוסיף 2 כפות מהפסטרמה והבצל,

לקפל את הטורטיה לחצי מעל המילית, ולהתמוגג

לאחוז בטורטיה כמו במנה פלאפל, ו...להיזהר מהטפטופים...

  

אפשר להכין  עם קוביות בשר כבש שמן, בשר בקר עם שומן , סלט אבוקדו, סלסה טובה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת