88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קרקר טורטיה

קרקר טורטיה

קרקר טורטיה

מפתיע כמה פשוט להכנה, טעים, ומתנשנש במהירות

כל מה שצריך:

 חבילה טורטיות בקוטר 20 ס"מ מקמח רגיל או מלא 

שמן זית,

 זעתר,

 שומשום,

 גרעיני חמניות,

גרעיני דלעת,

מלח גרוס לטעם

פלפל שחור גרוס

 תנור: חום 180 מעלות 

תבנית מרופדת ביריעת סיליקון או נייר אפיה,

 אין צורך לשמן את הנייר אפיה או הסיליקון,

מסדרים את הטורטיות בתבנית, מושחים בשמן זית,

 מפזרים זעתר לטעם, (זיכרו, מכיל כבר מלח)

 זורים  שומשום , גרעיני חמניות ודלעת, 

בתבנית חותכים לפני אפיה למשולשים 6 - 8 לפי רצונכם,

אופים עד שמוכן כ- 5 - 7 דקות.

טיפים ושכלולים:

במקום להפעיל תנור,  ללכלך תבניות ו...

לוקחים צלחת מעט גדולה מקוטר הטורטיה, שמים עליה טורטיה ומורחים עליה שמן זית, מפזרים זעתר,

 עוברים עם מברשה אפיה, לפזר שווה על פני הטורטיה,

 זורים מה שרוצים מהאופציות המפורטות לעיל,

חותכים לשמונה משולשים שווים,

מכניסים מכוסה (כיסוי מיוחד למיקרו)  2 דקות ורבע במיקרו, 

להוציא, זה עדיין נראה ומרגיש מעט רך, אך תוך שניות הטורטיה נעשית פרירה ופריכה,

לשחרר בעדינות עם סכין מלמטה, ולסדר בצלוחית הגשה

כאן טורטיה מקמח מלא

   

 

קרדיט: בני הירש קיבוץ מעגן מיכאל

 

ועם דיפ בלו צ'יז טורטיה מקמח חיטה לבן

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת