1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגת קרנץ מקמח מלא וכוסמין מלא במילוי שוקוטחינה וחמאת בוטנים ללא סוכר

החומרים הדרושים:

2 כוסות קמח מלא
2 כוסות קמח כוסמין
25 גרם שמרים טריים
1/2 שקית משפר אפייה
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
2 כפות חמאת בוטנים טבעית B@D
2 ביצים
1.1/4 כוס סוכרלוז
קורט מלח
1 כוס חלב פושר
מיץ +קליפה מלימון/תפוז
1 כפית תמצית וניל

למילוי:

2-3 כפות חמאת בוטנים B@D
2-3 כפות ממרח שוקוטחינה ללא סוכר

למריחה לפני האפייה: 1 ביצה טרופה מדוללת בכף מים
ו-1 כף סירופ קוקוס

לציפוי אחרי האפייה: סירופ קוקוס

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר שמים את כל המרכיבים לבצק ולשים כ-10 דקות לקבלת בצק אחיד שאינו נדבק לקערה. משאירים לתפיחה מכוסה כשעה וחצי.

לאחר מכן ניתן להמשיך לפי ההוראות או לשמור במקרר עד למחרת.

מוציאים את הבצק ומחלקים לשניים. מניחים על נייר אפייה ומרדדים כל חלק למלבן. מורחים את המילוי ומגלגלים לרולדה. חוצים את הרולדה לאורכה וקולעים לצמה . מניחים כל רולדה בתבנית מלבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה לתפיחה נוספת.

במידה והבצק היה במקרר יש להשאיר לתפיחה של כשעתיים. במידה ולא - מספיק 30 דקות.

בינתיים מחממים תנור ל-170-180. לפני האפייה מורחים את הביצה ומעליה את סירופ הקוקוס.

אופים כ-15-20 דקות - תלוי בתנור.

עם הוצאת העוגות מצפים אותן בסירופ הקוקוס.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת