33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כנפיים ברוטב

07/11/2018
כנפיים ברוטב

כנפיים ברוטב

סילאן צ'ילי ומיץ תפוזים

 

רך עסיסי וטעים

 20 כנפיים של עוף, חלוטות במים רותחים, נקיות ושטופות היטב, 

בקערה עמוקה להכין רוטב למשרה:

1/4 כוס רוטב צ'ילי או קטשופ

 1/4 כוס סויה,

 1/4 כוס סילאן או דבש,

 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי,

 1/2 כפית פילפל שחור גרוס,

1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה,

 3 - 4 שיני שום כתושות

לערבב כל מרכיבבי הרוטב,

להוסיף את כנפי העוף,

 לערבב שיצופו היטב,

 לכסות בניילון נצמד, 

(עד כאן, אפשר מיום קודם להכנה, לספיגת טעמים)

לחמם תנור ל- 200 מעלות,

 להכניס את הכנפיים לתבנית חסינת חום, עם שוליים גבוהים מעט,

אמצע התנור, לא טורבו, להפוך כאשר משחים מלמעלה,

להמשיך באפיה, להרטיב מדי פעם בכף מהרוטב, 

עד שכל הכנפיים שחומות היטב. 

הערה: אפשר כמובן לשנות כמויות לפי הצורך,

 ולהוסיף כמות מרכיב מסוים ברוטב, לפי טעמכם האישי

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת