55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

קציצות עדשים שחורות

בבית שלנו, במטבח שלנו קיימת מהפיכה תזונתית כבר כמה שנים ...כמעט שש שנים אם נרצה ככה סתם לדייק cheeky

אולם,בתקופה האחרונה היא מתחזקת אצל חלקינו או ליתר דיוק אצל הצמחונית שהפכה לטבעונית לייט וכעת לטבעונית ממש (ולפחות מנסה שלא להטיף ). 

בעקבות תחקיר הביצים הידוע לשמצה ששודר בערוץ 10 הורדו הביצים מהתפריט שלה (שעד כה היו השארית היחידה לשפיות) ואז ....אני הייתי בבעייה 

כל התחליפים לא צלחו לי ...טחינה? טעם מודגש מדי , זרעי פשתן? צריך לזכור להשרות... ומודה שלא בדיוק התאים לי לחקור יותר מדי בנושא. 

לא צריכה לספר לכם על כל הכעסים והמתחים שצפו בבית .

קנייה מקרית של תחליף ביצים קצת מיתנה את ההתנגדות שלי והקלו על ההתמודדות ...תבינו, אחת מתוך 7 הפכה לטבעונית ....לא פשוט בכלל 

קציצות עדשים שחורות  

להשרות ללילה 2 כוסות עדשים שחורות , לבשל אותן כ- 10 דקות (עד שמתרככות, וזה קורה מהר אחרי ההשרייה) .

להעביר את העדשים  למעבד מזון  ולטחון

להוסיף בצל, צרור פטרוזיליה, 4 שיני שום.

להעביר לקערה ולהוסיף 

 מלח

כמון, פפריקה, פלפל שחור גרוס

כוס קמח כוסמין מלא

2 כפות תחליף ביצים לפי ההוראות שעל השקית 

לערבב טוב 

ליצור קציצות ולהניח בתבנית עם נייר אפייה משומן קלות . 

לאפות בתנור שחומם ל- 180 מעלות כ- 20 דקות . 

את העדשים הגשתי עם רוטב עגבניות ביתי 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת