1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

בריושים בשני צבעים ללא סוכר

08/11/2018

החומרים הדרושים:

2 כוסות קמח כוסמין מעורב (לבן ומלא)
12.5 גרם שמרים טריים
1כף משפר אפייה
קורט מלח
1/2 כוס סוכרלוז
1/4 כוס חלב פושר
3 ביצים (לא קרות)
150 גרם חמאה פושרת חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל
מיץ מ-1 לימון + קליפה מגוררת

לבצק הכהה:
2-3 כפות קקאו
1 כף קינמון
קורט אגוז מוסקט
2 כפות סוכרלוז

 

ציפוי לפני האפייה: ביצה טרופה עם כף מים


ציפוי לאחר האפייה: 2-3 כפות סירופ אגאבה מדולל בכף מים

אופן ההכנה:
שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר מלבד החמאה ומעבדים 5 דקות. מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה תוך כדי לישה ובסך הכל לשים כ-10 דקות לבצק אחיד ורך.

מורחים שמן על הידיים, מוציאים את הבצק ומחלקים אותו לשניים. לחלק אחד מוסיפים את החומרים לבצק הכהה ומעבדים עד שהוא מקבל צבע חום אחיד. משאירים בשתי קערות נפרדות לתפיחה של כ1.5 שעות. מורידים את התפיחה ושומרים במקרר מינימום 4 שעות או עד למחרת בבוקר.

המלית:
מערבבים את כל המרכיבים לקרם אחיד.

מורידים תפיחה בשני הבצקים. מרדדים כל חלק על נייר אפייה . מניחים את הבצק הכהה על הלבן ומגלגלים לרולדה.

מחלקים את הרולדה ל-12 חלקים. משטחים כל חלק וסוגרים לכדור. כך עם יתר החלקים.

מניחים אותם בתבנית מאפינס משומנת היטב בחמאה ומשאירים לתפיחה נוספת של כ-1.5 שעות. לפני הכנסתם לתנור מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-18-20 דקות. מיד עם הוצאתם מהתנור מורחים אותם בתערובת סירופ אגאבה מדולל בכף מים. שמים אותם בעטרות נייר (מנז'טים). שומרים מכוסה בניילון נצמד למניעת התייבשות. 

 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת