88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות חלת דבש

04/11/2018
עוגיות חלת דבש

עוגיות חלת דבש

 

 

 

כלי עזר לקבלת הצורה: תחתית סיר מסיליקון עם גומות דוגמת חלת דבש

קורצני עוגיות, באיזה צורה שרוצים,

חשוב לעבוד כל הזמן עם משטח מקומח, לקמח ידיים, ובצק,

להיעזר במרית טבולה בקמח, להרמת העוגיה ממשטח העבודה.

לבצק חמאה
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1 כוס שמן
1 ביצה
1,5 כוסות אבקת סוכר
1 חבילות סוכר וניל
3-4 כוסות קמח 
אופן הכנה:

ללוש בידיים את החמאה לריכוך, להוסיף יתר המרכיבים (כמות הקמח יכולה להשתנות, אם הבצק רך מדי ניתן להוסיף קמח),

מכסים ונותנים לבצק לנוח במקרר 15 דקות,

לחלק את הבצק ל- 2 חלקים חלק אחד שמים בצד בינתיים מכוסה במקרר.

 

הכנת החלק השני והצבעוני :

 

 

לחלק את הבצק ל-2 קיבלנו  שני כדורים

1  כפית קקאו סה"כ לחלק כך:

לכדור אחד להוסיף  מעט קקאו לגוון מוקה בהיר,

ולכדור שני להוסיף שאר הקקאו לקבלת גוון חום כהה יותר .

ההכנה:

לרדד את הבצק הלבן בין שני ניירות אפיה מקומחים, הבצק עדין מאוד,=

לקחת פיסות מהבצק הצבעוני ולהניח זה ליד זה בתפזורת על העלה הלבן (כמו כתמי צבע מפוזרים),

להניח מעל נייר אפיה מקומח, לעבור ממש בעדינות עם המערוך שיתמזגו כתמי הצבע בבצק הלבן ויהיו באותו גובה,

 

 להניח מעל תחתית סיליקון מקומחת דוגמת כוורת, לעבור עם המערוך בעדינות, להטבעת הצורה, ולהוריד, נשארה צורה יפה,

 

 

 לקרוץ עוגיות בדוגמה שרוצים

לסדר בתבנית מרופדת ניר אפיה

לאפות עד הזהבה קלה

                


                                                                    

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת