66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

אסאדו וירקות שורש

23/10/2018
אסאדו וירקות שורש

 

המצרכים:

5 פרוסות אסאדו

2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים

3 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים

2 גזרים חתוכים לרבעים

10 שיני שום שלמות

3 עלי דפנה

מלח

פלפל שחור גרוס

1 בקבוק בירה לבנה

1-2 כוסות ציר בקר/מים

 

אופן ההכנה:

- לשטוף ולייבש היטב את פרוסות האסאדו.

- לתבל במלח ופלפל גרוס ולהכניס לסיר רחב (שנכנס לתנור) לטיגון קל משני הצדדים.

- להוסיף את הירקות ולתבל שוב במלח ופלפל.

- להוסיף את עלי הדפנה,הבירה וציר הבקר ולהביא לרתיחה.

- לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות למשך שלוש שעות.

- לפזר כוסברה קצוצה.

 

 

אסאדו וירקות שורש בתנור 2.jpgאסאדו וירקות שורש בתנור 3.jpg

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת