88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות שוקו וניל

29/10/2018
עוגיות  שוקו וניל

עוגיות ספירלה שוקו וניל

 

עוגיות שחור לבן

 

 

200 גרם חמאה
150 גרם סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1 ביצה
300 גרם קמח
25 גרם אבקת קקאו

לערבב חמאה וסוכר
לטרוף ביצה ותמצית וניל ולבסוף להוסיף קמח מערבבים עד שנוצר בצק
חוצים לשני חלקים
מוסיפים את אבקת הקקאו לאחד החלקים
יוצרים שני גלילי בצק עוטפים בניילון נצמד להכניס למקרר לחצי שעה

כשהבצק התקרר לרדד כל חלק לעלה רחב
מניחים את הבצק הכהה על הבהיר, מגלגלים לאורך
עוטפים שוב ומכניסים למקרר

מוציאים את הגליל וחותכים לעיגולים ברוחב של ס"מ או יותר, לפי בחירתכן.
מניחים על נייר אפיה, אופים בחום בינוני 170  -160 מעלות,  כרבע שעה,

  

הכי קל לרדד כל חלק בצק,  בין שני ניירות אפיה מקומחים ולהניחם זה על זה ולגלגל

  

חבל, היה אמור לצאת ספירלה, אבל לא כל כך הצליח לי , אולי הבצק לא היה קר מספיק, או היה חם מדי במטבח, אך הטעם אותו טעם, מבטיחה...

  

                                                             

                                           בסוף אפשר לבזוק אבקת סוכר מעל 

 

 

 

קרדיט: נופר אהרון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת