88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אלפחורס

02/11/2018
אלפחורס

אלפחורס

 

מתכון קל ומדויק, תוצאה מובטחת

מרכיבים: (ל - 36 צמדי עוגיות)

200 גר' חמאה,

 1 כוס סוכר,

 4 ביצים

1 שקית אבקת אפיה,

 1 שקית סוכר וניל,

 500 גר קורנפלור מנופה,

 1 כוס קמח מנופה,

 למילית:

 1.5 צנצנות ריבת חלב, (לפחות , כפית גדושה על כל צמד עוגיות )

 לקישוט:

לגלגל בקוקוס 

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 175 מעלות, 

לרפד 2 תבניות תנור שטוחות בנייר אפיה, להכין את הבצק:

בקערת המיקסר עם וו הקצפה לערבב סוכר +סוכר וניל + חמאה עד קבלת מרקם אוורירי ותפוח,

 להוסיף ביצים אחת אחרי השניה תוך כדי הקצפה,

 להוסיף אבקת אפיה+קורנפלור מנופה תוך כדי הקצפה, 

להוסיף 1 כוס קמח מנופה , ולהמשיך להקציף במהירות בינונית עד שמתקבל בצק רך ואחיד

להכניס למקרר ל-30 דקות (קל יותר לעבוד איתו).

לחלק את הבצק ל-3 -4 חלקים שיהיה נוח לרדד אותם על משטח מקומח,

 לקרוץ עיגולים, לסדר על תבנית מרופדת נייר אפיה,

 להכניס לתנור לאפות כ- 10 - 14 דקות או לפי הצורך, לקבלת גוון בהיר מאוד,

לתת לעוגיות להתקרר לחלוטין בתבנית,

 התקבל מספר זוגי של עוגיות, כל עוגיה מורכבת משתי עוגיות,

 למרוח על עוגיה אחת כפית גדושה ריבת חלב, ולכסות מעליה בעוגיה השניה,

 לגלגל את השוליים מסביב בצלחת עם קוקוס,

 לשמור בקופסה סגורה, עד שבוע, בטמפרטורת החדר.

 

 העוגיות מקוררות ומוכנות למילוי

על כל עוגיה, כפית מלאה ריבת חלב, למרוח, לכסות בעוגיה שניה, 

   

לגלגל בקוקוס

לאחסן בקופסה סגורה

  

קרדיט: ריקי סיידוף

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת