55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

עוגת שוקולד קוקוס

15/10/2018

מכירים את החטיף "באונטי"? 
שילוב אולטימטיבי של קוקוס ושוקולד . 

באחת משעות שיטוטי ברשת מצאתי מתכון לעוגה בנוסח הבאונטי ששבתה את ליבי ....שאני אתעלם ? 

אז הנה העוגה שהעלתה גולשת בשם מרי שרעבי באימהות מבשלות יחד 

 

עוגת באונטי

  • 1ורבע כוסות קמח תופח
  •  1 כוס סוכר
  • 1/4  כוס קקאו
  • 3  ביצים
  • 1  גביע שמנת חמוצה
  • חצי מיכל שמנת מתוקה.
  • 1/2  כוס שמן.

לשכבת הקוקוס

  •  1 וחצי כוסות חלב
  •  3/4 כוס סוכר
  •  50 גרם חמאה
  •  3 כוסות קוקוס

לקרם גנאש

  • 100 גרם שוקולד
  • חצי מיכל שמנת מתוקה
  • כף נוטלה.

     אופן ההכנה.

שמים בקערה את החומרים היבשים, את הקמח הסוכר והקקאו מערבבים היטב עד לאיחודם ואז באמצע הקערה יוצרים גומה ואז מוסיפים את הביצים ,את השמנת החמוצה ,את השמנת המתוקה והשמן מערבבים מהמרכז ואז מאחדים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה

יוצקים לתבנית  26 משומנת שריפדנו אותה בנייר אפיה

נכניס לתנור אפיה שחומם מראש על 170 מעלות במשך 30 דקות

נועצים בקיסם אם הוא יבש העוגה מוכנה

 בסיר - לערבב סוכר, חלב וחמאה - על אש בינונית עד שהסוכר והחמאה נמסו ואז נוסיף את הקוקוס 

לערבב עד שהנוזלים הצטמצמו 

למרוח את הקוקוס על העוגה בשכבה אחידה  ולצנן לטמפרטורת החדר 

 להמיס את השוקולד בשמנת המתוקה עד לקבלת קרם חלק

ונוסיף את הכף נוטלה  ונערבב הייטב עד לקבלת אחידות

מצננים  את הגנאש לטמפרטורת החדר

כשהעוגה התקררה נשפוך עליה את הגנאש 

להכניס למקרר למשך שעתיים

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת