44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

זו לא עוד ארוחת בוקר זה הבראנץ' של סילו !

זו לא עוד ארוחת בוקר זה הבראנץ' של סילו !

תמיד שמעתי דברים טובים על  הבראנץ' המפורסם של סילו אז  היינו חייבות  לבדוק... גרגרניות בדרכים לא נסעו רחוק הפעם, סילו ממוקמת בפארק פרס המטופח שבחולון, והיא אחד הדברים הטובים שקרו לחולון, מבחינה קולינרית כן?

הסילו  מבחוץ באמת נראה כמו סילו, אבל בהמשך תגלו שסילו זה לא רק מקום אחסון לקמח או מים , סילו זה שם כולל למסעדה מדאיטלקית שמגישה מנות מאגן הים התיכון  שעשויות מחומרי גלם מקומיים ואיכותיים.

אז מיקום מנצח יש לנו, חניה חינמית בשפע גם יש לנו, עכשיו ניתן לאוכל לדבר..

 המסעדן ברנרדו בלחוביץ הביא לחולון את איטליה ואנחנו הולכות לבדוק את הבראנץ' השווה הזה שכולם מדברים עליו , בואו תחצו את הגשר אנחנו נכנסים.

אנחנו בענייני בראנץ' בבוקר ערב חג שני של סוכות, ופארק פרס שוקק חיים מפלים ושכשוך מים, בימי חמישי שישי שבת וחג מגישים כאן בראנץ' מושקע עד השה 12:00

התענוג תרתי משמע, יעלה לכם 85 ש"ח לאדם , לילד עד גיל 8 זה 39 ש"ח, הבראנץ' -מילה של גרגרניות יחזיק אתכם עד הערב שבעים ומרוצים, הבראנץ' של סילו כולל הכל מהכל ולגבי השתיה אתם יכולים לבחור בין חמה לקרה (לימונדה/תפוזים  טרי), 

הכלים בסילו עשויים מתכת כמו פעם והם צבעוניים ומגיעים בכל הגדלים, מישהו כאן חשב על כל הפרטים הקטנים, ואתם מרגישים שקפצתם לרגע לאיטליה מרג שראיתם את הווספה עם ארגז בקבוקי הבירה בחוץ.

אז בואו נעבור יחד על הבראנץ' -אני בטוחה שלא כיסיתי הכל אבל הרוב כאן

יש לכם 3 פסטות חמות וטעימות 

מבחר גדול של גבינות קשות ורכות

מגוון גדול של סלטים טריים 

אנטיפסטי וזיתים בחבית

פסטות- אמרתי שלוש...

חומוס, לבאנה..

זוקיני בשמנת וממרח גבינה בפפריקה

סלטים ועוד סלטים..

פינת מוזלי ויש גם פנקייקים קטנים חמודים ועגולים..

רק תבחרו רוטב..

צבעוני ושמח

פיתות חמות חמות שיוצאות  לאורכו של הבראנץ' בופה מהטאבון המסתובב

גם פיצות חמות יוצאות משם.. יש גם סלסלת לחמניות בריאות מגורענות.. ובריושים חמים מתקתקים וטימים

קחו לכם את הזמן להנות מ"הכל"..

במה מתחילים? אבוקדו טרי, עלי גפן,פשטידות חמות, חצילים,גבינות, זיתים, מטבלים..

אחרי כל זה יש לכם תפריט לבחירה

הלכתי על שקשוקה חמה ופיקנטית במחבת עשויה טוב כמו שאני אוהבת, תוסיפו לזה את הפיתות החמות מהטאבון - נו הבנתם?..

והדר אוהבת את השקשוקה שלה  ככה!

ועדי  בכלל הלכה על עין פלורנטין עם קרם שמנת תרד טורקי וגבינת פטה מעל.

וכולנו יחד הלכנו על פרנץ' טוסט של חלת בריוש צרובה בחמאה עם קרמל שוקולד חלב קציפת מסקרפונה וסלט פירות טריים.- ללא מילים

ואם חשבתם זה נגמר, טעות..גזרת הקינוחים בבראנץ' בופה של סילו עשירה במיוחד, החל ממזוודת העוגיות הזו, קרואסונים, עוד עוגיות, מאפינס מעניינים, סופלה שוקולד, עוגות שמרים עם פרג, גבינה, עוגות בחושות של דבש, תפוחים, שוקולד ובראוניז..

הכל טרי ומזמין כל כך..תספרו קלוריות למחרת לא הבוקר..

העיצוב של המסעדה  מתכתב עם התפריט - איטליה זה כאן

למה סילו?

נהננו ? ועוד איך

מה הסוד של סילו? חומרי גלם טריים ואיכותיים, טאבון מסתובב שהובא מאיטליה ומוציא מתוכו מאפים נהדרים, שף מוכשר שקוראים לו טל כהן  אחד שיודע דבר או שניים על אוכל, מישלן, מסעדנות,קולניריה,סדנאות קולינריות,יעוץ קולינרי ובית ספר לבישול..

ואם תבחרו לשבת במרפסת

שיח פלפלונים גדל לו במרפסת

המיקום הוא בונוס- פארק פרס חולון

#gargeraniot_on_the_road   בבראנץ' של סילו

הבראנץ' בופה של סילו ימים חמישי עד שבת- עד 12:00

פארק פרס  חולון - שדרות ירושלים 210

חניה חופשית

85 ש"ח לאדם 

תהנו!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,436
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת