44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

ברוכים הבאים ל "אידי" - ספינת הדגל עוגנת באשדוד כבר 23 שנים - ALL ABOARD

ברוכים הבאים ל "אידי" - ספינת הדגל עוגנת באשדוד כב... אידי 

אידי באשדוד מסעדת דגים ופירות ים מהידועות והטובות  בארצנו, אם אתם שואלים אם שווה להדרים קצת לאשדוד לביקור אצל אידי, אז התשובה היא בהחלט כן!!
מודה שזו הפעם הראשונה שלי אצל אידי אבל בהחלט לא האחרונה, אידי היא מוסד קולינרי, כזו שידוענים אוהבים ולקוחות קבועים שיודעים למה הם חוזרים שוב ושוב.
לא, זו לא עוד מסעדת דגים, אידי נותן את כל החוויה מוגשת על מפה צחורה צלחת מדוייגת  ומנות משובחות ונאות , תוסיפו לזה את האווירה "הימית" השרות האדיב והמקצועי וגם אתם לא תרצו לרדת מהספינה הזו..



כדרכנו בקודש #gargeraniot_on_the_road  מדרימות הפעם לאשדוד עיר הנמל של ספינת הדגל "אידי"



כבר בכניסה תרגישו שאתם בספינה , שלל הפריטים שאידי אסף במהלך 23 שנות קיומה מפוזרים על הקירות , מונחים על האצטבאות ואפילו במקרר היין, אבל במקום תחושה של עומס יש איזשהו סדר "ימי" בים הפריטים, אידי אסף מה שהים פלט בתחילת הדרך, ובהמשך רכש לו עוד ועוד פריטים מספינות, לקוחות קבועים נוהגים להביא ממסעותיהם בעולם פריטים עם מוטיבים ימיים לאידי.

אפשר להבין את האהבה לדגים ולים של אידי ישראלוביץ , מי שנולד ליד הכנרת, שירת בחיל הים בתחזוקת אניות וצלל בקו צינור אילת אשקלון ואף בישל דגים טריים לחבריו למשמרת הצלילה, זה אך טבעי שאיש הים החביב יתרגם את האהבה הזו למסעדת דגים ופירות ים.
המיקום של המסעדה בצפון אשדוד ברחוב הבושם בלב אזור תעשיה לא מגלה כלום על מה שתחוו בפנים.
אידי אוהב לקוחות מרוצים , בתחילת הדרך ממש בהתחלה, אידי היה יוצא החוצה לחניה לשמוע חוות דעת של האורחים, רק ככה אתה יודע מה הם חושבים באמת, שניה לפני שהם מתיישבים ברכב בדרכם למחוז חפצם. היום הוא כבר לא יכול לצאת לחניה ולהאזין לביקורות, כי דומה שאין מי שלא מכיר את אידי.
הוא למד כך את החוויה שלהם, את הביקורות, את הכיף , למד והפנים.
הוא טיפוס רגוע חביב, לא דוגל בשיטה של "דחיפה" , הוא מאמין שלכל לקוח יש תקציב משלו ואם הוא הגיע לכאן הוא יתן לו לצאת בהרגשה הכי טובה שיש.


הקרבה של מסעדת "אידי" לנמל היא מבורכת , שכן התוצרת המגיעה ממנו טרייה ביותר.
ידוענים כבר אמרתי אוהבים להגיע לכאן, לכן אל תתפלאו אם  בשולחן הסמוך תפגשו במישהו מוכר..



ידעתם שיש מנות בתפריט של אידי שהושארו על כנם למן פתיחתה של המסעדה, סלט האיקרה המצויין (הכי טוב שטעמתי ) שעושים כאן במקום, וקדירת הדייגים אף היא מתפריט בראשית..


אידי מעריך כל אורח שטרח והגיע לכאן ל"אידי" , הוא חי את המסעדה ומשתדל בכל מאודו שהאורחים יעזבו מרוצים ומצפה גם מהעובדים שלו להיות קשובים שרותיים ויעילים, הסוד הוא בפרטים הקטנים, צריך לדאוג שהכל יהיה כמו שצריך, מפה נקיה על השולחן, מקום ממוזג ונעים ושלא יקרעו אתכם במחיר..

אפרופו מחיר, אידי מודע לכך שמחיר הדגים בארץ יקר ויש לכך סיבות, החל בשטח דייג קטן, מחירי הדלק ומקומות אסורים לדייג, כל אילו גורמים לכך שדגים הם מוצר יקר יחסית, לאידי אפשר להגיע כל השבוע  מהשעה 12:00 ועד 24:00, ובזמן הזה כדאי שתדעו שיש עסקיות משתלמות, ואם אתם בוחרים להגיע במוצ"ש  אדרבא ואדרבא, בדיוק בשבילכם יש תפריט מפנק מהשעה 18:00 ב 145 ש"ח בלבד לסועד והוא כולל סלטים  ולחם הבית, מנה עיקרית לבחירה, שתיה (גם יין/בירה) וקינוח- שווה!
כאמור מגישים כאן תוצרת טרייה מהים וכן תוצרת משווקים רחוקים מהעולם, הכל מתקבץ לכדי חוויה קולינרית אחת מעולה, אז תעלו לספינה תיכף מפליגים..
התחלנו עם מנת שום אפוי - ככה פשוט ככה טעים לפרק שן אחר שן (רק תקפידו אם אתם באים בזוג ששניכם הולכים על השום..)


אידי כיבד אותנו בנוכחותו , דיברנו על "אוכל" כמה מפתיע , ועל מסעדות בעולם, סיפרנו לאידי שהגרגרניות מתכוונות להגיע לטוסקנה, ואידי סיפר לנו שכשהוא נוסע לחו"ל הוא מסתמך על המקומיים שיביאו אותו למסעדות הטובות באמת.

וזו רבותיי האיקרה המפורסמת  של אידי כבר 23 שנה, אתם חייבים לטעום ממנה, בשביל זה יש לכם לחם הבית..תתחילו לנגב ותבינו על מה אני מדברת.



וזוהי מנה מעולה של סביצ'ה דג לבן


קלמרי מפתיע מטוגן באטריות קדאיף


פטריות חמות בשמנת על מחבת

אספרגוס ברוטב פרמז'ן



קרפצ'יו טונה אדומה


את כל הטוב הזה ליווינו עם יין שרדונה לבן, אני הלכתי על מנת טונה אדומה צרובה בגריל עשויה במידת M שהייתה בחירה מצויינת שלי..


הנה תראו  את האדום הזה בפנוכו.


חברותיי הגרגרניות בחרו במנת פילה לברק וקערה של פירה אפונה בצד.



הזוגי בחר בפילה לברק  עשוי בגריל על מצע פירה אפונה



אז כמו שסיפרתי לכם קודם יש עסקיות שוות



ולכל שבת יש מוצאי שבת..וגם ראשון משתלמים במיוחד.


אידי הפתיע אותנו גם בגזרת הקינוחים, מסתבר שאיש הים מבין לא רק בדגים..
פאי תפוחים מעולה שבמעולים לצד פרח גלידה


פצצה של גלידה, אגוזים, קרמל,חלבה, שערות קדאיף  - רק טוב..וקלוריות



ומלכת הקינוחים - פבלובה  מדוגמת עם גלידה ופירות יער  - סיום מושלם לארוחה מושלמת.


ועכשיו סיור קטן במסעדה מלאה במוצגים  מהים, אי אפשר שלא להכנס לאווירה, עוגנים, דגים מפוצלחים, תמונות, קסדת אמודאי, עששיות, שעונים, יינות , דגמים של ספינות.
 יש כאן שני חללים גדולים וחדר פרטי לארועים.






מקרר היינות של "אידי"


לא, זו לא מראה..


מציצות מהחלון העגול



אהבתם? רשמו בוייז הבושם 6 אשדוד ובואו  לאידי.
א- שבת  בין השעות 12:00 עד 24:00
יש כאן דגם פירות ים ובשרים , יינות טובים ולא תצאו מכאן בלי קינוח מתוק.
המסעדה לא כשרה.



הפסלון הזה גרם לי לזמזם  לעצמי כל הערב את השיר  "בפונדק קטן  בנמל קטן שם היין אדום ונוצץ
בפונדק קטן הן ישבו שלושתן עם קברניט לו (שריקה..) רגל מעץ!
ואמר הקברניט אין דבר אין דבר עוד מחר תישאני ספינה אל הים
אל הים הכחול עוד מחר.." (מילים אהרון שבתאי)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,879
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת