44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

שמרית מציגה את "נטורינה" תחליף לחמאה ומרגרינה עשירה בשמן זית ובשמן קוקוס לבישול ואפיה

שמרית מציגה את "נטורינה" תחליף לחמאה ומרגרינה עשיר... אם יש חברה שמכירה את ענף האפיה  זו בוודאי שמרית, ומתוך שכך הוציאה שמרית את נטורינה, מהיום אמרו נטורינה לא מרגרינה..האמת שמרגרינה לא נכנסת אליי למטבח אבל חמאה נכנסת ועוד איך..אבל יש שירצו לבשל או לאפות לאוו דווקא תבשיל חלבי, נניח פרגיות מוקפצות , פירה, עוף מוקפץ, מאפה.. אז יש נטורינה, היא נראית כמו מרגרינה אבל היא לא.

היא עשויה משמן קוקוס או שמן זית , אין בה שומן מוקשה או חומרים משמרים,  היא מתאימה להכנת תבשילים ומאפים מלוחים ומתוקים , יש לה טעם נייטרלי, ציפיתי לטעם קוקוס אבל לא...
היא בהחלט מהווה תחליף ראוי וערכים תזונתיים על פני המרגרינה המסורתית.


 
שמרית, חברת מוצרי האפייה מהגדולות והמובילות בישראל, משווקת לרגל ראש השנה וחגי תשרי את נטורינה, סדרת תחליפי חמאה ומרגרינה עשירים בשמן קוקוס ובשמן זית, המתאימים לאפייה ולבישול. סדרת נטורינה כוללת שני מוצרים חדשים וייחודיים: נטורינה לאפייה על בסיס שמן קוקוס ונטורינה לאפייה על בסיס שמן זית. הסדרה נהנית מיתרונות רבים - היא ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס, טבעונית ומועשרת בשמן קוקוס אך ללא טעם הקוקוס ובמרקם חלק, מתאימה לשימוש במגוון רב של מאפים, כתחליף לחמאה או מרגרינה ביחס זהה במתכון.
 
נטורינה לאפייה על בסיס שמן קוקוס, מבוססת שמן קוקוס הנחשב בריא בזכות התכולה הגבוהה של חומצות השומן הבינוניות. חומצות אלה מתחמצנות במהירות ויוצרות אנרגיה ואינן נאגרות ברקמת השומן. נטורינה לאפייה על בסיס שמן זית נהנית מסגולותיו הבריאותיות של שמן הזית, בעיקר הריכוז הגבוה של חומצה אוליאית (אומגה 9). חומצה זו שומרת על איכותו של שמן הזית גם בתהליך החימום או הטיגון ושומרת ששמן זית לא יעבור תהליך חמצון. הנטורינה עוברת תהליך פיזיקלי, אשר מקנה לה את המרקם המוצק, אך אינו יוצר את היווצרות השומן המוקשה והטראנס. 






נטורינה כשרה פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית
מחירה כ 7 שקלים לאריזת 200 גרם ועכשיו בתקופת החגים ניתן לרכוש במבצעים שברשתות השיווק.
אני בחרתי להכין איתה חזה עוף מוקפץ ופירה והיא לא אכזבה.
השתמשתי בנטורינה שמן קוקוס, לא היה לזה טעם קוקוס, הטעם הוא נייטרלי





 
לדברי יובל קמפ, מנכ"ל חברת "שמרית", לאור הניסיון רב השנים של חברת שמרית בתחום האפייה והיכרותה עם צורכי הענף, פיתחה החברה סדרת תחליפי שומן המבוססת על שמנים צמחיים בעלי ערכים תזונתיים מוספים. "הסדרה החדשה מהווה תחליף פרווה וטבעוני לחמאה וכן תחליף בעל יתרונות תזונתיים על פני מוצרי המרגרינה הקיימים כיום בשוק, הממשיכים מסורת ארוכה של איכות". 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,526
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת