1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

גלידת בננות בטטה סגולה וקרם קוקוס ללא סוכר

החומרים הדרושים:

200 גרם בננות קפואות
כ-300 גרם בטטה סגולה קלופה חתוכה ומבושלת
3/4 כוס סוכרלוז
קורט מלח
1 כף BENEFIBER
1/3 כוס מיץ לימון/ליים +קליפה מגוררת
1/3 כוס סירופ אגאבה
1/3 כוס שמן זית
400 מ"ל קרם קוקוס (עם המים)
אופן ההכנה:

טוחנים סוכרלוז עם המלח והBENEFIBER.

מרסקים בננות עם הבטטות, מוסיפים תערובת הסוכרלוז, מיץ לימון, סירופ אגאבה ושמן זית ומעבדים לקרם. לבסוף מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבלים לקרם אחיד.

יוצקים למכונת הגלידה ומפעילים לפי ההוראות. לאחר כחצי שעה מתקבלת גלידה רכה וטעימה. מעבירים לקופסא אטומה ושומרים במקפיא.



מוציאים כחצי שעה לפני ההגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת