11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ג'לי תפוחים

07/10/2018
ג'לי תפוחים

           

  ג'ליתפוחים 

         

 

מצרכים:

1 קופסה ג'לי אננס / או משמיש

 להכין לפי הוראות יצרן,  (לערבב אבקת ג'לי + 2 כוסות מים רותחים, עד שאין גושים)

 להוסיף 1 צנצנת 350 גר ' רסק תפוחי עץ, לערבב היטב,

 לחלק לצלוחיות, לכסות ולשמור בקירור

אופציה:  להגיש קר עם קישוט כפית גלידת וניל,

להכפלת כמויות:

2 קופסאות ג'לי בטעם מישמיש או אננס + 4 כוסות מים רותחים + צנצנת רסק תפוחים ממותק  / או נטול סוכר,  במשקל 720 גר'

 

 

  

קרדיט: רות דלאון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת