44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

תהממו את כולם בסוכה: קונפי שום ב-3 דקות עבודה!

זה פשוט מסוג הדברים האלה שמשדרגים לך את החיים.

אתה רואה את זה על השולחן ובא לך לחייך.

מה שלא כולם יודעים, זה שאפשר להכין את זה ב-3 דקות.

או פחות.

.

.

 

קונפי שום ב-3 דקות עבודה!

.

.

.

.

הסוד הוא בשום.

שכן החלק המטריד בהכנת קונפי שום הוא הקילוף.

לכו תעמדו ותטפלו באיזה ראש או שניים...

או שתחסכו את ההתעסקות ופשוט תשפכו לקלחת קטנה שיניים שמישהו כבר הכין, קילף ושטף עבורך.

מסתבר שלשטראוס יש מוצר חדש בסדרת "טעם הטבע" של שום ישראלי טרי קלוף מוכן ישר לשימוש שעולה כ - 10 ש"ח.

נמכר בשקית של 120 גרם, ואני ספרתי ויצא לי 21 שינים.

אז אחרי שגיליתי לכם את הסוד אתם מוזמנים להכין את הטוב המפנק הזה. ותראו שזה פחות מ-3 דקות.

להכנה:

שקית שיניי שום מוכנות

רבע כפית מלח

2-3 עלי טימין

שמן זית בכמות שתכסה את השיניים

.

שמים הכל יחד בקלחת הכי קטנה שמצאתם בארון, ועל האש הכי נמוכה.

זהו.

.

.

לקלף?... לא לקלף... לקלף?... לא לקלף...

.

.

מקולף!

.

.

שום, מלח, טימין ושמן זית - הטעמים האהובים מכל!

.

.

מעדן!

.

אתם סיימתם. עכשיו תנו לאש לעשות את העבודה.

בערך 45 דקות וזה מוכן.

שימו לב שהשמן מבעבע אבל לא רותח. זה צריך להיות באמת על האש הכי הכי הכי קטנה וחלשה שלכם.

אם בכל זאת התחמם מדי - תורידו את זה מהאש ותנו לשמן להתקרר איזו דקה או שתיים ואז תחזירו לאש.

כשהשיניים זהובות ורכות, העסק מוכן.

ליד כל מנה, על כל פרוסה - הדבר הזה פשוט יעשה לכם לחייך.

ואם תביאו את זה איתכם לסוכה - תהיו בטוחים שזה יגנוב את ההצגה.

בתאבון ותחגגו!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת