1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

גלידת ליים-בננה-קרם קוקוס ללא סוכר

 

1

החומרים הדרושים:

400 מ"ל קרם קוקוס
200 גרם בננות קפואות
1/3 כוס מיץ ליים +קליפה מגוררת
3/4 כוס סוכרלוז

1 כף סוכר קוקוס

1/3 כוס סירופ אגאבה
1/3 כוס שמן זית
1 כף BENEFIBER
קורט מלח

אופן ההכנה:
מרסקים במעבד סוכרלוז, מלח וBENEFIBER.

מרסקים בננות עם מיץ ליים וקליפה מגוררת. מוסיפים שמן זית,
סירופ אגאבה וקרם קוקוס לקרם אחיד.


מעבירים למכונת הגלידה ומפעילים לפי ההוראות כ-20 דקות.

כשהגלידה מוכנה מעבירים לקופסא ושומרים במקפיא.

מוציאים כחצי שעה לפני ההגשה.

גלידה טעימה רכה ומרעננת.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת