44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

מתיו מולר המאסטר שוקולטייר של לינדט כאן בארץ -והוא מלמד אותנו להכין טראפלס שוקולד לחג!

מתיו מולר המאסטר שוקולטייר של לינדט כאן בארץ -והוא... מי שמכור לשוקולד של לינדט LINDT  בוודאי ישמח לדעת שמתיו מולר המאסטר שוקלטייר של לינדט מתארח בארץ ומלמד אותנו להכין טראפלסים משובחים מצופים בפיסטוק קוקוס ואבקת קקאו נוצצת , כאלו שכיף לזלול להגיש לשולחן החג ולכבד בהם אורחים שאתם ממש אוהבים!
מתיו התארח במספר סניפים של רשתות שיווק גדולות עם העמדה הכי מתוקה שיש , כיבד את כולם בשפע שוקולדים ובטראפלסים שהכין ממש מול המבקרים עם סיר זהב של שוקולד מבריק וטעים. טוב, מה יש לדבר זה LINDT! 
מותג השוקולד השוויצרי שעוד לא מצאתי בון בון שישווה לו..
LINDT  זה עולם שלם של שוקולד משובח שממנו ממש מעט מגיע לארץ, נשאר לנו לפנטז על חנויות השוקולד ובתי הקפה של לינדט ברחבי העולם, אבל היי ,מתיו מולר כאן וחגיגת השוקולד רק התחילה.

פגשנו את מתיו  (זו לא הפעם הראשונה, גם בפסח האחרון הוא קפץ ללמד אותנו להכין טראפלסים לחג) בסניף טיב טעם שבראשלצ , מתיו נתן לנו סינרים חומרי גלם בצורת גלילי שוקולד לינדט וזוג ככפות, אמבטיות של קוקוס פיסטוק וקקאו זוהר, סיר שוקולד וקדימה לעבודה, חלום..



מתיו התחיל לשמש כמאסטר שוקולטייר של לינדט במזרח התיכון, אפריקה ואזור תת יבשת הודו מאז שנת 2012, לאחר ניסיון כשף פטיסרי והתמחות באמנות הקולינריה בלונדון, אשר החל את עבודתו במסעדתו של השף ג'יימי אוליבר Fifteen Restaurant.




שוקולד תמיד היה חומר גלם שעניין וסיקרן אותו, מפולי הקקאו ועד למוצר המוגמר, הוא לא מפסיק לחקור וללמוד אותו ולשכלל את הטכניקות שלו עד לכדי יצירת אמנות אותן הציג בתערוכות קולינריה ברחבי דרום אפריקה.



מתיו מוקסם על ידי הרבגוניות העצומה של שוקולד מעולה ומזמין כל אחד המחפש הרפתקה קולינרית, לנסות את הזנים יוצאי הדופן של שוקולד המוצעים על ידי לינדט.


אז איך תרצו את הטראפלס שלכם?



והרי לכם מתכון לטראפלס שתוכלו להכין בבית משוקולד לינדט במנגוון ציפויים באדיבות מתיו מולר המאסטר שוקולטייר של שוקולד לינדט.
30 יחידות  של יצירות קטנות ויוקרתיות מגנאש עשיר בשילוב שוקולד לינדט ושמנת מתוקה.
כל הטוב הזה לוקח 15-20 דקות הכנה !
 

 
המצרכים:
 
60 מ"ל שמנת מתוקה/תחליף שמנת מתוקה
 
150 גר' שוקולד לינדט אקסלנס קצוץ גס
 
15 גר' חמאה רכה / מרגרינה
 
 
אופציות לגימור: אבקת קקאו / אגוזים קצוצים וקלויים – 
 
אגוזי מלך, פיסטוק, שקדים, אגוזי לוז / שבבי קוקוס / 
 
אבקת סוכר



מגלגלות מצפות מגלגלות מצפות...

 
אופן ההכנה:
 
 
שלב ראשון: הכנת הגנאש
 
     מעל אש בינונית, מחממים בסיר את השמנת המתוקה עד לתחילת רתיחה, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומסירים מהאש.
     מערבבים ומקציפים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
      יוצקים את הגנאש לתוך כלי ומכסים בניילון נצמד. מוודאים שהניילון נוגע בכל שטח הפנים של הגנאש.
     מכניסים את הגנאש לקירור של לילה במקרר, או עד שהגנאש מתייצב.
 
שלב שני: יצירת הטראפלס
 
     השתמשו בכף מלון עגולה / כף גלידה קטנה / כפית קטנה וצרו עיגולים מתוך תערובת הגנאש היציבה והניחו על נייר אפיה.
 
שלב שלישי: גימור הטראפלס
 
    גלגלו את הטראפלס באחת מאופציות הגימור שבחרתם בעזרת זוג כפיות או עם הידיים.
    הניחו על צלחת הגשה
 
    את הטראפלס יש לשמור בקירור






זה הזמן להציג את יצירות הטראפלס משוקולד LINDT EXCELLENCE


ארזתי לבד..


פינוקים מ LINDT  - השוקולד תפוז מושלם!



זה לא שוקולד אם זה לא LINDT



ואלו תמונות מיולי האחרון בגרמניה , כי בכל מקום בעולם אנחנו מחפשים  וגם מוצאים את LINDT הלוואי אצלנו בארץ...





יש כאן משקה שוקולד של LINDT



וכל כך הרבה טעמים של LINDOR 




בתאבון וחג שמח!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,503
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת