00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סלט חצילים במיונז

12/09/2018
סלט חצילים במיונז

סלט חצילים במיונז

את התבנית בה ייצלו החצילים, (וזאת יכולה להיות כל תבנית חסינת חום המתאימה לתנור), לעטוף ברדיד אלומיניום, ועליו להניח את החציילים

שני חצילים גדולים וחלקים, לדקור עם קיסם בכמה מקומות, לשרוף בגריל התנור, להפוך צד בכל פעם לצלייה שווה,

לקלף בתוך התבנית ולהוציא את בשר החצילים למסננת להגרת הנוזלים, (ויוצאים הרבה), 

לאסוף את רדיד האלומיניום עם קליפות החצילים בתוכו, ולהשליך לפח, כך תישאר התבנית נקיה ומוכנה לשטיפה ללא מאמץ מיותר.

להוציא את החצילים לקרש חיתוך, ולקצוץ עם סכין כמה דק שאוהבים. קצוץ לאורך ולרוחב, להפוך מדי פעם.

בשלב זה אם לא הולכים להכין מיד, אפשר להעביר בקופסה סגורה למקרר גם ליומיים מראש.

להכנה:

להוסיף לחצילים הקצוצים שום טרי כתוש 4 - 5 שיניים או יותר (תלוי בטעם האישי)  + מיץ מלימון שלם סחוט טרי + מלח  + מיונז (2- 3 כפות גדושות) ולערבב,

לטעום ולתקן תיבול. 

 

 

  

לשמור בקופסה סגורה במקרר

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת