33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיים רק פעם אחת

צרכנות ,טיולים ,אוכל ,ספורט ,אומנות

פרגיות בתנור ממולאות בתרד ופטריות ולימון כבוש

פרגיות  בתנור במילוי תרד פטריות ולימון כבוש

פרגיות :

 12 חזה פרגיות נקיות משומן ועצמות

למלוי:

 2 חבילות של מדליוני תרד קפוא סנפרוסט
 בצל גדול קצוץ דק

 4   שיני שום כתושות
 1 סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות דק
 1 כף אבקת מרק עוף
 מעט אגוז מוסקט מגורר
 4  כפות פירורי לחם
 2 כף סולת
 פלפל לבן

צנצנת לימון כבוש

 מלח

פלפל שחור

הוראות הכנה :


להפשיר את מדליוני התרד ולאחר ההפשרה לסחוט היטב עד יציאת הנוזלים.
 לטגן את בצל להוסיף את השום  הכתוש עד להשחמה.

להוסיף את התרד הסחוט.

להוסיף סלסלת פטריות הקצוצה ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות.

 להוסיף את שאר המרכיבים מרק עוף , סולת פירורי לחם ותבלינים ולערבב היטב. חשוב שהמלית תהיה סמיכה ,  לטעום ולתקן תיבול אם צריך.
 לקרר את המלית שעה.

המילוי של הפרגיות :

לחלק את המלית ל 12 מנות שוות
על משטח להניח פרגית ולשים בה מנה מהמלית המחולקת .

ללפף את הפרגית מעל המלית ,לסגור בעדינות ולהניח בתבנית כשהתפר למטה.
בצורה זו להכין את כל הפרגיות.

רוטב :

בקערית קטנה לערבב את החומרים הבאים
 3 כפות שמן
כף גדושה פפריקה
 חצי כפית מלח
 למרוח כל פרגית בעדינות ולפזר מעל פירורי לחם.

 מעל כל פרגית להניח לימון כבוש

 את שארית התיבול לערבב עם חצי כוס מים  ולשפוך לתוך התבנית.

לחמם תנור ל 190 מעלות
לכסות בנייר כסף ולאפות 30 דקות, במהלך האפייה להרטיב את הפרגית בנוזלים  שהצטברו בתבנית.

 לאחר חצי שעה להוריד כיסוי ולאפות עוד 10 דקות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל yoramya1 אלא אם צויין אחרת