1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

גלידת בננה חמאת בוטנים קרם קוקוס ממרח חרובים שוקוטחינה ללא סוכר

החומרים הדרושים:

2-3 כפות חמאת בוטנים טבעית
2-3 כפות ממרח חרובים ללא סוכר
2-3 כפות ממרח שוקו טחינה ללא סוכר
1/2 כוס סוכרלוז
1 כף מחוקה BENEFIBER
2 כפות סירופ אגאבה
2 כפות שמן זית
400 מ"ל קרם קוקוס
קורט קינמון
50 גרם בוטנים מלוחים טחונים דק
50 גרם בוטנים מלוחים גרוסים
אופן ההכנה:

מעבדים את הסוכרלוז עם כף בנפייבר לאבקה. מוסיפים 50 גרם בוטנים מלוחים וקינמון וטוחנים עד דק יחד.

מעבדים יחד חמאת בוטנים, ממרח חרובים, שוקו טחינה, סירופ אגאבה ו שמן זית לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הסוכרלוז עם הבוטנים הטחונים ואת קרם הקוקוס ומעבדים שוב.

יוצקים את העיסה למכונת הגלידה ומפעילים לפי ההוראות למשך כ-20 דקות. מעבירים לקופסא מפזרים את הבוטנים
הגרוסים באופן שווה  ומבליעים אותם בגלידה
, ושומרים במקפיא.

מוציאים כחצי שעה לפני ההגשה - ונהנים..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת