1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

גלידת פירות יער-בננה-קרם קוקוס ללא סוכר

החומרים הדרושים:

300 גרם פירות יער/תות שדה קפואים או טריים
כ-200 גרם בננות קפואות
400 מ"ל קרם קוקוס עם המים
3/4 כוס סוכרלוז
1 כף BENEFIBER
3 כפות סירופ אגאבה
3 כפות שמן זית
מיץ לימון+קליפה מגורדת
קורט מלח



 
 
אופן ההכנה:

מעבדים את הסוכרלוז עם כף בנפייבר לאבקה.

מערבבים היטב מיץ לימון עם סירופ אגאבה ושמן זית.


מרסקים את פירות היער עם הבננות במעבד ומוסיפים לו את יתר המרכיבים - סוכרלוז עם בנפייבר,מלח, קרם קוקוס, קליפת לימון ותערובת המיץ-אגאבה ושמן זית. מעבדים לקרם אחיד. 


יוצקים למכונת הגלידה ומפעילים לפי ההוראות למשך כ-20-30 דקות. מתקבלת גלידה קרמית בגוון ורדרד משגע. מעבירים לקופסא ושומרים במקפיא. מוציאים כחצי שעה לפני ההגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת