55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

טנזיה

07/09/2018
טנזיה

בס"ד

גרסה שלי לטנזיה המסורתית

את הכמות והסוג פירות יבשים תקבעו אתם

המצרכים:

200 גר' שזיפים יבשים ללא גרעין

200 גרם משמש יבש

200 גרם צימוקים בהירים

4-5 בצלים גדולים פרוסים

3-4 כפות רכז רימונים

3-4 כפות סילאן

1 כפית קינמון

1/4 כפית פלפל שחור

אגוזיםקצוצים/שקדים מולבנים פרוסים

 

אופן ההכנה:

- להשרות בקערה את כל הפירות יבשים במים רותחים למשך חצי שעה.

- בסיר רחב לטגן את הבצל עד להשחמה.

- לסנן את הפירות ולהכניס לסיר.

- לתבל ולהביא לרתיחה.

- לבשל על אש נמוכה כשעה עד לקבלת תבשיל כמו ריבה (שישאר מעט מאוד נוזלים).

- לקראת סוף הבישול להוסיף את האגוזים ולבשל עוד חמש דקות.

- להגיש עם קוסקוס.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת