1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

גלידת מנגו-בננה-קרם קוקוס ללא סוכר

21/07/2019

גלידה קלה להכנה טעימה ורכה. הבנפייבר תורם לרכות המרקם.

החומרים הדרושים:

300 גרם מנגו קלוף
200 גרם בננות קפואות
400 מ"ל קרם קוקוס
3/4 כוס סוכרלוז

קורט מלח
1 כף בנפייבר (סיבים)
3 כפות סירופ אגאבה
3 כפות שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון +קליפה מגורדת

 

אופן ההכנה:

 
מעבדים את הסוכרלוז עם כף בנפייבר לאבקה.

מערבבים היטב מיץ לימון עם סירופ אגאבה ושמן זית.

מרסקים את המנגו עם הבננות במעבד ומוסיפים לו את יתר המרכיבים - סוכרלוז עם בנפייבר,קרם קוקוס, קליפת לימון ותערובת המיץ-אגאבה ושמן זית. מעבדים לקרם אחיד.


יוצקים למכונת הגלידה ומפעילים לפי ההוראות למשך כ-20-30 דקות. מעבירים לקופסא ושומרים במקפיא. מוציאים כחצי שעה לפני ההגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת