55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מוקפץ חצילים ופטריות

מוקפץ חצילים ופטריות

בס"ד

 

מנה צמחונית נפלאה בכלום עבודה

 

המצרכים ל-4 סועדים:

1 חב' נודלס

1 בצל גדול פרוס

1 חציל גדול (ללא קליפה) חתוך לקוביות

1 קופ' פטריות טריות פרסות

מלח,פלפל שחור

1/4-1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק

 

אופן ההכנה:

- להכניס לקערה את הנודלס לשפוך עליהם מים רותחים ומעט שמן,לערבב ולהניח רבע שעה בצד.

- בווק לטגן את הבצל הפרוס עד להשחמה קלה.

- להוסיף את קוביות החצילים ולטגן עד להשחמה.

- להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב כחמש דקות.

- לתבל במלח ופלפל ורוטב צ'ילי.

- לסנן את הנודלס ולשפוך לסיר, לערבב ביחד עם הירקות ולכבות את הגז.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת