66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

תחתיות שומשום אפויות במלית מרוזיה-ריבת צימוקים

31/08/2018
תחתיות שומשום אפויות במלית מרוזיה-ריבת צימוקים

בס"ד

 

לפי מתכון של אווה קדוש

 

המצרכים לתחתיות:

3 כוסות שומשום

3 כוסות קמח

1/2 כוס שמן

100 גרם מרגרינה בטמפ' החדר

2 שקיות סוכר וניל

1/2 שקית אבקת אפיה

1/2-1 כוס מים (כמה שנכנס)

המצרכים לסירופ:

1 ק"ג סוכר

3 כוסות מים

מיץ מלימון אחד

 

המצרכים לריבה:

1/2 קילו צימוקים שחורים

1/4 קילו צימוקים בהירים

1 כוס סוכר

1/2 כוס מים

 

אופן ההכנה:

- להשרות את הצימוקים במים לחצי שעה ולסנן.

- להכניס לסיר את כל מצרכי הריבה,להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עד שהריבה מוכנה.

- לקרר ולשים בצנצנות אטומות.

- להכניס את כל מצרכי הבצק לקערה (להוסיף את המים בהדרגה) וללוש עד לקבלת בצק נעים לעבודה.

- לרדד על משטח מעט מקומח את הבצק דק.

- לקרוץ בעזרת כוס עיגולים מעט יותר גדולים מהתבניות, להכניס לתבניות משומנות ולשטח בתחתית ובדפנות.

- לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שמשחימות (להיזהר שלא ישרפו).לקרר.

- להכניס לסיר את כל מצרכי הסירופ ולבשל עד לקבלת סירופ סמיך כדבש.

- לטבול כל תחתית בדבש טבילה קצרה ולהוציא למסננת. (העוגיות צריכות להיות קרות והסירופ חם או להפך).

- למלא בריבה ולהגיש.

- את התחתיות אפשר להכין מראש ולהקפיא לפני שטובלים בסירופ.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת