66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לחם זיתים

26/08/2018
לחם זיתים

 

המצרכים:

1 כף מלח

1 ק"ג קמח

2.5 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר

2.5-3 כוסות מים פושרים

1/2 כוס שמן

1 קופ' טבעות זיתים

 

ביצה טרופה מדוללת עם כף שמן

שומשום/קצח

 

אופן ההכנה:

- לשים בקערת המיקסר לפי הסדר את המלח,קמח,שמרים,סוכר ו-2.5 כוסות מים ולהתחיל ללוש, במידת הצורך להוסיף עוד מים.

- כשמתגבש בצק להוסיף את השמן ואת הזיתים ולהמשיך ללוש עד שמתקבל בצק רך וגמיש.

- לכסות ולהניח לתפיחה עד להכפלת הנפח.

- לחלק את הבצק ל- 3 חלקים.

- לפתוח כל חלק בעזרת הידיים, לגלגל לצורת לחם ולהניח בתבנית משומנת.

- להניח לתפיחה עד שתופח היטב עד לשפת התבנית

- לחמם תנור ל- 200 מעלות..

- להבריש בביצה טרופה עם כף שמן ולזרות שומשום וקצח.

- להכניס לאפיה בחום של 200 מעלות עד להשחמה מלאה 25-30 דקות בערך.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת