66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מעוצבות שוקולד

מעוצבות שוקולד

בס"ד

 

לפי מתכון של אווה קדוש האלופה ששיניתי מעט

המצרכים:

לבצק שוקולד לבן:

250 גרם שוקולד צימקאו לבן מומס

125 גרם גלוקוזה

**ניתן להוסיף תמציות טעם לפי טעם אישי

למלית:

1.5 כוסות בוטנים קלוים וטחונים

1 כוס פירורי פתי בר

50 גרם מרגרינה מומסת

2 כפות ריבה 

 

אופן ההכנה:

- לערבב בקערה את השוקולד ביחד עם הגלוקוזה עד לקבלת בצק נעים לעבודה.

- בקערה לערבב את כל מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה נוחה לרידוד.

- לשמן נייר אפיה ולהניח עליו את בצק השוקולד,מעל להניח נייר נוסף ולרדד דק את בצק השוקולד.

- לרדד את המלית בין שני ניירות אפיה לעובי של 1-1.5 ס"מ (אין צורך לשמן את הנייר).

- לקרוץ צורות מהשוקולד ומהמלית ולהניח אחת על גבי השניה ולסגור שוב בשוקולד (נוצרת שכבה של שני שוקולדים וביניהם מלית).

- ליצור מהבצק שנותר פרחים, לצבוע באבקת איבוק מטאלית ולקשט את העוגיות.

 

 

 

מעוצבות שוקולד 2.jpgמעוצבות שוקולד 3.jpg

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת