44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

לחם יין -הביסטרו האהוב מיהוד חוגג 20 !

לחם יין -הביסטרו האהוב מיהוד חוגג 20 ! בערב חגיגות ה 20 ללחם יין  קיבלתי טלפון מהבן, אמא איפה את? בלחם יין ביהוד, הייתי שם הוא אמר, מסעדה מצויינת, הכל שם טעים בטירוף..אתה מספר לי? ואכן ככה, כל מה שהוגש לנו באותו הערב החל מהקוקטיילים המעניינים, המיצים הסחוטים המושלמים, המנות הראשונות, העיקריות הקינוחים והטייק אווי הכל ליגה.
לחם יין חוגגת 20 שנות מצויינות כי מי שהקים ומנהל אותה עושה עבודה מצויינת. מדובר בדגנית ורונה שהפכו מעדנייה שכונתית בקריית הסביונים ביהוד למסעדת ביסטרו מוצלחת  , מאפייה וגלידה תוצרת המקום, זה אומר שאתם יכולים להגיע לארוחת בוקר צהריים או ערב ולקחת איתכם מטעמים מתוקים או מלוחים הביתה.
כל הטוב הזה שוכן לו בקומת הקרקע של בנין אפריקה ישראל ברחוב החורש 4 שביהוד.

 

השילוב מעניין חומרי גלם מהמטבח הים תיכוני בטכניקת בישול צרפתי שיוצרים מנות מופלאות והכל באווירה ביתית משהו.
מי שנכנס לסעוד בלחם יין ללא ספק יהנה מהמגוון, מהטעמים, מהאווירה, נראה שרונה ודגנית יודעות מה הן עושות, יש בינהן חלוקה שעובדת , רונה באה מתחום העיצוב  והאוכל ודגנית מהטלויזיה,  את לחם יין בחרו להקים מחוץ לתל אביב , ביהוד, הימור שהצליח, עובדה, ללחם יין באים מתל אביב והסביבה , יש ללחם יין לקוחות נאמנים שמכירים וחוזרים.

 

אמרנו יום הולדת, אמרנו תפריט מרוענן, מבלי לוותר על מנות דגל אהובות כמו פיתה דרוזית ובשר טלה עם צנוברים וטחינה,או סלט עוף בגריל או רביולי בטטה ועוד..
 

תפריט הערב התחדש ב:מנות ראשונות
סלט קולורבי, עם רוקט, סלנובה, פטה ושקדים,מגוון פסטות חדשות: פטוצ'יני תרד, גבינת גורגונזולה, רוקט, צנוברים ומסקרפונה,ספגטי ארביאטה,לזניה בולונז .
מנות עיקריות
סטייק רוקה, פרוסות סינטה על צלחת לוהטת
גם תפריט הבוקר התחדש
בוקר סלמון, גרבדלקס, סלט עגבניות ונבטים,מיני בייגל. קערות בריאות כמו בוקר צ'יה-יוגורט, צ'יה, שקדים, פקאן, תמרים, אגוזי ברזיל, פירות יער,שבבי קוקוס, גוג'י ברי וחמאת בוטנים ,בוקר אסאי-יוגורט, אסאי, גרנולה לחם יין,שקדים, זרעי פשתן, שבבי קוקוס, בננה, גוג'י ברי, פירות יער וטחינה גולמית משומשום מלא עם סילאן, אגז בנדיקט 2 ביצים עלומות,לחמניית בריוש,תרד, סלמון ורוטב הולנדייז.

הקינוחים בלחם יין לא פחות ממושלמים
וגם כאן חידושים
 פאי לימון ( 39 ₪ ) טריו - שלישיית מיני קינוחים - גבינה ופירורים, קרם 
 
לימון וטירמיסו (39 ₪). לקראת הקיץ החלו ב"לחם יין" לייצר גלידות 
 
תוצרת הבית מחומרי גלם משובחים ועל פי מתכון שהשף נשלח במיוחד 
 
ללמוד באיטליה. את הגלידה מכינים כל יום. בטעמים: פיסטוק, שוקולד, 
 
אגוזים, וניל,  פררו רושה, דובדבני אמרנה וסורבה: תות, קוקוס, מנגו 
 
ופסיפלורה.
 
 
ולאחרונה גם התחדשה המאפייה בתנור פיתות ובמקום נאפות מידי יום פיתות כוסמין ופיתות רגילות.
 

לחם יין מעוצבת  כביסטרו מודרני, אין מפות  יש אווירה ביתית , נקייה , חמימה ואוכל טעים נקודה, אמרתי שרונה אחראית לעיצוב?
 טריות ואיכות זה שם המשחק בלחם יין, מידי יום מגיעים לכאן דגים טריים וחומרי גלם משובחים, ירקות טריים ולא מודברים, את הלחמים  והמאפים אופים במאפייה של לחם יין שממש צמודה לביסטרו, גם גלידות נהדרות מכינים כאן לפי מתכון מאיטליה , טעמנו את הפיסטוק- נו מה יש לי להוסיף..
 

כל המנות הראשונות שהוגשו התמוססו בחיך, לא מצאתי ולו מנה אחת שלא מצאה חן בעיני, הכל היה בדיוק כפי שצריך היה להיות והזכיר לי שזו בעצם הסיבה שהם כאן 20 שנה.
 בלחם יין נותנים שרות טוב לצד אוכל מעולה ומנות יפות,  וטיפ ממני -לא לוותר על הסחוטים של לחם יין- פשוט חובה .(תפוחים, גזר,תפוגזר)
הנה חלק מהמנות עליהן התענגנו כן -ממש ככה.
 
 תפוחים או גזר? קחו את שניהם!
 עיקריות או לא להיות!
 החמודה הזו היא רונה
 טועמות מהגלידה הביתית של לחם יין
 
 



לחיים! 20 שנה לא הולך ברגל..אפשר באוטו אין בעיה של חניה, יש מסביב וגם מגרש גדול ממול.



זו הפיצה הכי מושלמת שתטעמו אי פעם באחריות




זו דגנית , גם היא כמו רונה עזבה קריירה  לפני 20 שנה והלכה אחר החלום, ידעתם ש 85% מלקוחות לחם יין חוזרים שוב ?



את הביקור סיימנו במאפייה הצמודה של לחם יין, הצטיידנו בעוגיות הורסות הביתה



אז מתי באים?
שעות פעילות:
א'-ג' בין השעות 8:00-23:30,
 ד'-ה' בין השעות 8:00-00:30, 
ביום ו' פתוח בין השעות 8:00-16:00 ומ18:00-23:30 ובשבת 12:00- 23:30. לחם יין אינה מסעדה כשרה.


אפשר גם להתקשר-בטלפון:‏ 03-632-1793



זכרו, בשביל אוכל טוב לא חייבים לנסוע לתל אביב אפשר לשים WASE ללחם יין..




 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,131
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת