88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

זנגולה

06/12/2018
זנגולה

זנגולה

 

 

 

 

הערה: הכנתי בדיוק חצי כמות שמספיקה לדעתי  ל- 6  - 10 אנשים, הכנתי ספירלות קטנות יחסית

 

בקערת המיקסר + וו לישה לשים 2 כפות שמרים + 2.5 כוסות מים פושרים,

להוסיף 2 כפות סוכר

להוסיף 3 כוסות קמח,

לערבב במיקסר ולהתפיח 10 - 15 דקות,

*כאשר רואים שתופח, מוסיפים חצי כוס מים, ומתפיחים 10 דקות

לחמם שמן עמוק,

להעביר מהבלילה לבקבוק זילוף של טחינה, לגזור את הפיה לקוטר שרצים

ולצייר ספירלות בתוך השמן החם, להוסיף במהלך הטיגון חתיכות גזר לרענון השמן.

לסירופ לטבול לאחר הטיגון

 2 כוסות סוכר
1 1/2 כוסות מים
כף מיץ לימון טרי
3 כפות דבש
כף מי ורדים
2 שקיות סוכר וניל לבשל בסיר על להבה נמוכה 10 דקות

 

הערה וטיפים:  הורדתי סירופ כפי צורכי בקערת פיירקס קטנה, והוספתי שתי טיפות  תמצית מי ורדים לטעם מאוזן.

שאר הסירופ לשמור במקרר בצנצנת סגורה,

 ניתן להשתמש בסירופ במהלך שאר ימי חג החנוכה לספינג' ,  

אם נשאר, לשמור בצנצנת סגורה במקפיא, ולהשתמש לציפוי עוגות שמרים בכל עת, הוא לא קופא ממש.

 

 

   

קרדיט : שוש סקירה        

טיפ: נשארו כמה זנגולות שכבר טבלתם בסירופ? סדרו אותן בקופסת פלסטיק עם מכסה תואם והקפיאו,

הן ניתנות לאכילה מיד, אין צורך להפשיר, ומקבלות פריכות נעימה בביס, וטעימה לחיךindecision

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת