1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

גלידת מנגו-שזיפים עם קרם קוקוס ללא סוכר

גם הגלידה הזו היא על בסיס קרם קוקוס. האפשרויות הן אינסופיות כמעט.. פשוט מחליפים את הפירות או הירקות לפי העונה והטעם. התוצאה תמיד טעימה ומרעננת.

החומרים הדרושים:
כ-180 גרם שזיפים אדומים מגולענים וחתוכים
כ-200 גרם מנגו קלוף ופרוס
400 מ"ל קרם קוקוס
1/2 כוס סוכרלוז
1/3 כוס מיץ לימון + קליפה מגוררת
1/3 כוס סירופ אגאבה
כ-1 כפית אבקת גואר גאם

אופן ההכנה:

מרסקים את הפירות עם הסוכרלוז במעבד מזון לתערובת אחידה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומעבדים לקרם אחיד.

מעבירים למכונת הגלידה ומפעילים לפי ההוראות בין 20-30 דקות. שומרים בקופסא סגורה במקפיא.

מעבירים למקרר לכ-שעה לפני ההגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת