55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

תבשיל צלעות עגל ושזיפים יבשים

09/08/2018
תבשיל צלעות עגל ושזיפים יבשים

המצרכים:

1 ק"ג צלעות עגל (אפשר להחליף בצלעות כבש)

3 בצלים גדולים פרוסים

שיני שום שלמות מראש שום

1 כוס יין אדום

1/2 כפית קינמון

חופן שזיפים יבשים

1 כף סילאן

מלח,פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

- מחממים שמן בסיר רחב ומשחימים היטב את הבשר משני הצדדים, מוציאים לצלחת.

- מוסיפים לסיר את הבצלים והשום, מטגנים מספר דקות עד להשחמה קלה ומוסיפים את היין.

- בעזרת כף עץ מסירים את המשקעים שנדבקו לסיר, מחזירים לסיר את הבשר ביחד עם הנוזלים שהגירו,מוסיפים את הקינמון,הסילאן,שזיפים יבשים ומים עד כדי כיסוי הבשר.

- מתבלים במלח ופלפל ,מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה שעתיים וחצי עד שהבשר רך.

- במידה והנוזלים הצטמצמו במהלך הבישול,מוסיפים עוד מים.

- להגיש עם קוסקוס.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת