77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

קובה סולת רכה מהדר פלדמן

13/08/2018
קובה סולת רכה מהדר פלדמן

 

אחרי הרבה ניסיונות הגעתי למרקם הרצוי

דק ורך מתכון של הדר פלדמן


מתחילים בהכנת המרק..
לטגן בצל כשמזהיב להוסיף 2 סלק בינוניים חתוכים ולקרמל מעט..

להוסיף כפית סוכר חום ולהמשיך בקירמול כמה דקות..

לסחוט חצי לימון ולערבב..

להוסיף מלח פלפל בהרט ומי שרוצה אבקת מרק עוף..

מים שלושת רבעי סיר ברתיחה לטעום ולתקן תיבול..
מילוי- לטגן 2 בצלים גדולים כשמזהיב להוסיף חצי קילו בשר טחון ולפורר..

כשמחליף צבע להוסיף בהרט מלח פלפל פטרוזיליה וסלרי ..

לכבות את האש ולשים במסננת..

הבצק- חצי קילו סולת כפית מלח וקצת פלפל עד 2 כוסות מים מהברז(כוס חד פעמי לשתיה קרה)

להוסיף את הנוזלים מהמסננת.או להוסיף רבע כוס חד פעמי שמן.

ללוש ללוש ללוש ולכסות 15 עד 30 דקות ..
להכין קובות בידיים רטובות..ובזהירות לסיר לרבע שעה

הכנתי אותם במרק ירקות.

מילוי פטריות-
לטגן 3 בצלים ולהוסיף פטריות טריות חתוכות (3 חבילות) לטגן היטב ולהוסיף מלח פלפל אגוז מוסקט בהרט

כשהמילוי מתקרר והגזר במרק מתחיל להתרכך למלא את הקובה ולשים במרק 15-20 דקות בישול.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת