33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

שניצל עגל ללא גלוטן

שניצל עגל ללא גלוטן

אז השבוע לקחתי מהקצב שלי שניצל עגל פרוס, טרי טרי, ויאללה לארוחת צהריים. 

1 ק"ג שניצל עגל

3 ביצים 

קמח שקדים

תבלינים שרוצים כמו פפריקה, טוסקנה או מה שמתחשק. 

בקערה רחבה מקציפים את הביצים (ממליצה כל פעם על ביצה אחת וכשנגמרת עוברים לבאה בתור)

בקערה נוספת שמים את קמח השקדים והתבלינים, מערבבים היטב. 

לוקחים נתח נתח בסרט נע. קודם לביצים, אח"כ לקמח שקדים ולצפות היטב משני הצדדים ומניחים על מגש גדול. 

אחרי שמסיימים, במחבת גדולה (ממש גדולה כי הנתחים רחבים), שופכים מעט שמן זית או קוקוס, ומטגנים משני הצדדים (לא להרבה זמן כי אחרת מתייבש). 

 

קוראים לילדים...

אוכלים :-)

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת