1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

גלידת מסקרפונה-לימון ללא סוכר

 

החומרים הדרושים:

250 גרם (1 קופסא) שמנת להקצפה 38%
250 גרם (1 קופסא) מסקרפונה
1/3 כוס מיץ לימון +קליפה מגוררת
1/2 כוס סוכרלוז
1/3 כוס סירופ אגאבה
קורט מלח
1 כפית אבקת גואר גאם
אופן ההכנה:

מערבבים שמנת להקצפה עם המסקרפונה והסוכרלוז(אפשר במיקסר) . מערבבים את מיץ הלימון עם סירופ האגאבה , מלח ואבקת הגואר גאם.

מאחדים את שתי התערובות ויוצקים למכונת הגלידה לכ-25 דקות. מאחסנים בקופסא אטומה במקפיא.

גלידה צחורה קרמית וטעימה ביותר..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת