33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיים רק פעם אחת

צרכנות ,טיולים ,אוכל ,ספורט ,אומנות

חגיגת קיץ באחוה - חברת "אחוה" מגישה: חגיגת טחינות בצבעים

חגיגת קיץ באחוה חברת "אחוה" מגישה: חגיגת טחינות בצבעים

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה לרגל הקיץ מבחר טחינות צבעוניות - טחינה ירוקה, צהובה, אדומה, סגולה ולבנה, מבוססות טחינה גולמית ללא תוספת מלח של "אחוה", שמהוות יחד קשת מרהיבה של טחינות בצבעים. לכל טחינה טעם עשיר ומיוחד, בשילוב רכיבים המתאימים לצבע, שיוצרים יחד חגיגה של צבעים וטעמים. מתאים להגשה בחודשי הקיץ לצד ארוחות קלילות, אירוח ובילוי בחוץ.

?מצרכים (ל-5 מנות טחינה צבעוניות):

טחינה ירוקה

1 כוס טחינה גולמית "אחוה"

3/4 כוס מים

מיץ מחצי לימון

1 כוס עלי כוסברה

1 כוס עלי פטרוזיליה

5-6 עלי נענע

1 כפית מלח ים

טחינה צהובה

1 כוס טחינה גולמית "אחוה"

3/4 כוס מים

מיץ מחצי לימון

1 כף גדושה אבקת כורכום טחון

1 כפית כורכום חי מגורד דק

1 כפית שטוחה ג׳ינג׳ר מגורד דק

1 כף שטוחה גזר מגורד דק

1 כף דבש

חצי כפית מלח ים

מעט פלפל לבן טחון

טחינה אדומה

1 כוס טחינה גולמית "אחוה"

3/4 כוס מים

מיץ מחצי לימון

1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה

1 כף פפריקה הונגרית חריפה

1 כף רסק עגבניות מרוכז

1 כפית מלח ים

חצי כפית כמון

4 עגבניות שרי חתוכות דק דק

טחינה סגולה

1 כוס טחינה גולמית "אחוה"

3/4 כוס מים

מיץ מרבע לימון

2 שיני שום מגורדות

חצי סלק מבושל ומגורד דק

1 כף סומק

1 כפית מלח ים

טחינה לבנה

1 כוס טחינה גולמית "אחוה"

3/4 כוס מים

מיץ מחצי לימון

2 שיני שום מגורדות

1 כפית מלח ים

1 כפית כמון

 

אופן ההכנה:

  1.   לטחינה צהובה/אדומה/סגולה/לבנה: יוצקים בקערה את הטחינה, מוסיפים את המים ומערבבים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת סמיכות רצויה. מוסיפים מים אם הטחינה סמיכה מדי, טועמים ומתקנים לפי העדפה אישית.
  2.   לטחינה ירוקה: יוצקים בקערה את הטחינה. מוסיפים מים, לימון, מלח ומערבבים. טוחנים את הירוקים בבלנדר מוט עד לקבלת מחית אחידה סוחטים את הנוזלים לתוך קערת הטחינה ומערבבים. מוסיפים את העלים הטחונים לאט וטועמים, כל אחד לפי טעמו. מערבבים עד קבלת סמיכות רצויה. מוסיפים מים אם הטחינה סמיכה מדי, טועמים ומתקנים לפי העדפה אישית.

 

 

מתכונאי: חיים שתיים; צילום: סיגל לדנהיים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל yoramya1 אלא אם צויין אחרת