55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קובה צהובה

קובה צהובה

 

המצרכים ל- 4-5 מנות:

2 כוסות סולת

1/2 כפית מלח

1 כוס מים (בערך)

רבע קילו בשר טחון

1 בצל גדול מגורד

10 עלי כוסברה/פטרוזיליה קצוצים

מלח

1 כפית בהרט

1 כפית פפריקה 

למרק:

5 גבעולים ועלים של כרפס

1 כוס גרגירי חומוס מושרים לילה

מלח

1 כף כורכום

1/2 כפית בהרט

1/4 כפית סוכר

1/2 כפית מיץ לימון

5-6 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

- בקערה מערבבים את הסולת עם המלח.

- מתחילים להוסיף את המים לאט עד לקבלת תערובת אחידה וגמישה.להניח בצד.

- בקערה לערבב היטב את הבשר עם הבצל,הירק והתבלינים.

- לקרוץ מתערובת הבצק כדורים בגודל פינג פונג.

- לפתוח כל אחד מהכדורים ,למלא בבשר ולסגור,לשטח מעט, להניח בצד עד לסיום הכנת כל הקובות.

- לסיר גבוה להכניס את כל מצרכי המרק ולהביא לרתיחה.

- להכניס פנימה את הקובות ולבשל שעה על אש נמוכה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת