88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת מייפל תפוז - אסנת

עוגת מייפל תפוז  - אסנת

עוגת מייפל תפוז

                                                        

3 ביצים,

1 סוכר וניל,

3/4 כוס שמן,

3/4 כוס מיץ תפוזים

1.5 כוסות קמח אסם תופח,

1/4 כוס קוקוס

1 כוס סוכר,

לקישוט:

סוכר חום

קינמון

אגוזי מלך קצוצים,

 קוקוס

סירופ מייפל

אפיה 170 מעלות 

אופן הכנה:

מקציפים ביצים + סוכר + סוכר וניל במערבל,

מוסיפים את השמן בזרם דק,

מוסיפים קמח לסירוגין,

מיץ תפוזים בהדרגה,

מוסיפים את הקוקוס,

מחלקים את הבלילה לשתי תבניות מאורכות,

וכל עוגה בקישוט שונה

 

מערבבים בנפרד אגוזי מלך + סוכר חום + קינמון ומפזרים על העוגה לפני אפיה,

או סוכר חום 

לאפות כ- 45 דקות 170 מעלות

כאשר העוגה מוכנה להרטיב בסירופ מייפל ולפזר קוקוס

העוגה מהטובות מסוגה שטעמתי

   

                                                  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת