88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כעכעים מלוחים עבאדי

24/07/2018
כעכעים מלוחים עבאדי

עוגיות עבאדי

כעכים מולוחים

 

כעכים (עבאדי) שרה יוסף
200 גרם חמאה או מחמאה
1/4 כוס שמן
5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 כף מלח
1/2 כפית סוכר
1/2 כוס שומשום בבצק
1כוס  מים חמימים
הכל נמדד בכוס חד פעמית לשתיה קרה
לקישוט
1 ביצה עם כף מים
שומשום או קצח
אופן ההכנה
1. לשים בקערה את המחמאה מומסת עם שמן להוסיף קמח אפיה שמרים סוכר מלח ושומשום ולערבב להוסיף מים ולערבב לקבלת בצק נעים אם צריך אולי עוד קצת מים .
2. לחמם תנור 200 מעלות . 
3. לעשות כעכים קטנים לטבול בשומשום,  להניח בתבנית אפיה על נייר אפיה, למרוח ביצה ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה.
4. בערך 25 דקות . 
5. יוצאים פריכים וטעימים .

   

  

                                  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת