55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פלאפל ביתי

20/07/2018
פלאפל ביתי

 

המצרכים:

1 ק"ג גרגרי חומוס מושרים לילה ומסוננים

1 בצל גדול

1 חב' כוסברה

1 חב' פטרוזיליה

1 ראש שום

לאוהבי החריף 1 פלפל חריף

5 פרוסות לחם רטובות וסחוטות היטב

מלח,פלפל שחור

1 כפית כורכום

1 כף כמון

 1 כפית סודה לשתיה

 

אופן ההכנה:

- טוחנים את החומוס היטב בפעם הראשונה לבד.

- מוסיפים את הירק,הבצל,השום,החריף (למי שרוצה לא חובה) ופרוסות הלחם וטוחנים בשנית היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

- מעבירים לקערה גדולה ומתבלים.

- מערבבים היטב ומכניסים לשעה למקרר.(יוצאת כמות גדולה,בשלב הזה אפשר לחלק למנות ולהקפיא).

- מוציאים מהמקרר,טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

- מחממים שמן עמוק.

- יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומטגנים עד להשחמה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת