11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כבד

כבד

כבד עוף

הכי קל שיש

למנה אחת:

 5-6 כבדים מושרים חצי שעה לפחות בהרבה מים 

לסנן היטב ולנקות מכל מה שאינו כבד.

*שומרי כשרות: לשרוף את הכבדים על האש

2 בצלים חצויים, פרוסים דק,

 לחמם שמן סויה במחבת רחבה, להזהיב את הבצלים, על אש בינונית

 להוסיף את הכבדים, להפוך מדי פעם עד שאינם דמיים בפנים, ועשויים במידה הרצויה לכם, (צריך להישאר רך, אז לא להגזים בצליה), 

לתבל בפלפל שחור גרוס ומלח גס לפי הטעם ,

 

 

לטעם מתקתק להוסיף בחמש דקות אחרונות כף אחת (או יותר לפי הטעם /לפי כמות הכבדים) רכז רימונים /או סילאן/ או דבש /או סוכר חום, לדלל בשלוק נדיב של יין אדום יבש /או מתוק,  לצמצם את הנוזלים בהמשך הבישול, להפוך את הכבדים, לתקן תיבול,

 להגיש חם לצד פירה קטיפתי וסלט ירקות טרי,

                                                                                                                                                                                              

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת