11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גלית מספרת

מרס ישראל משיקה מהדורה מוגבלת של M&M במילוי קרמל בסדנת אפייה מתוקה במיוחד...

מרס ישראל משיקה מהדורה מוגבלת של M&M במילוי קרמל ב...

הוזמנתי לסדנת אפייה מקסימה בניופאן במלון מנדרין בתלאביב, בהדרכת הקונדיטורית דלית קפלן, במפגש התרשמתי ממגוון חטיפי השוקולד שחברת מרס מביאה לישראל ולאחרונה יש חידוש מפתיע, מרס ישראל מרחיבה את סדרת מוצרי המותג M&M ומשיקה את חטיפי השוקולד המוכרים בטעם חדש- טעם קרמל.

הטעם החדש מצטרף לטעמים המוכרים והאהובים של M&M- שוקולד חלב, בוטנים, חמאת בוטנים וקריספי, טעמים ממש ממכרים שאני באופן אישי לא יכולה להפסיק לאכול מרוב שזה טעים לי, והטעם החדש קרמל בהחלט מצטרף לנבחרת איכותית ומתוקה...

למגוון הרחב של טעמי M&M מצטרף כעת M&M קרמל המורכב ממילוי קרמל עשיר, מסביבו שוקולד חלב, עטוף בציפוי הקראנצ'י והצבעוני המוכר, תוך שילוב 2 מרקמים שונים, החטיף החדש יציע תענוג ממשי לאוכליו תוך העלאת תחושות פינוק והתרפקות. השקתM &M בטעם קרמל בישראל תהיה במהדורה מוגבלת כאשר מימוש הפוטנציאל שקיים בו יהווה בסיס להכנסת הקרמל למגוון הטעמים הקבועים של המותג.

M&M קרמל הושק בשנה האחרונה בארה"ב, התקבל באהדה רבה ונחשב למוצר החדש המוצלח ביותר של המותג באותה שנה.

קטגוריית הקרמל בעולם נמצאת בשנים האחרונות במגמת צמיחה של 10% בתחום המזון כאשר קרמל הינו הטעם השלישי בגודלו במוצרי השוקולד. חברת מרס מזהה את מגמת הגדילה של קטגוריית השוקולד ועונה על הביקוש הצרכני הטמון בו לחדשנות של מוצרי קרמל במותגיה.

מחברת מרס ישראל נמסר כי "החלטנו להביא לארץ את טעם הקרמל של השוקולדים והחטיפים האהובים בהתאם למגמות העולמיות בתחום השוקולד, לפיהם הקרמל רושם גידול מרשים, חברת מרס ישראל שמה לה כמטרה לחדש ולהציע מוצרים חדשים התואמים למגמות הצרכניות בישראל ובעולם.

האריזות של M&M קרמל מוצעות במשקל 40 גרם ויימכרו במחיר מומלץ לצרכן של 4 שקלים.

ניתן להשיג ברשתות השיווק.

בסדנת אפייה עם m&m בהדרכת הקונדיטורית דלית קפלן מאוד נהניתי בהחלט ניתן להכין מגוון מתכונים מעניינים עם m&m שפשוט כל המשפחה תהנה מהם, אני מצרפת לכם את המתכונים הממש שווים...

קוקילידה


מצרכים :
100 גר' חמאה רכה
6 כפות סוכר חום
6 כפות סוכר רגיל
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
1  ¼ קמח
חצי כוס שיבולת שועל
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כוס m&m שוקולד
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל 190מעלות
2. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה ושני סוגי סוכר במשך 2-3 דק' במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים תמצית וניל וביצה ומעבדים עד שהכול נבלע.

3.מנפים יחד קמח, אבקת סודה לשתייה, שיבולת שועל ומלח, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החומרים היבשים. מערבלים עד שהתערובת אחידה.
שומרים במקרר חצי שעה.
4. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל שווה ומניחים אותם על תבנית אפיה
המרופדת בנייר אפייה.
5. אופים 10 דק' עד שהעוגיות זהובות ויציבות בשוליים ורכות במרכז.
גלידת וניל עם m&m:
מצרכים:
4 חלמונים
כוס חלב
כוס שמנת מתוקה
½ כוס סוכר
גרגירים ממקל וניל שלם
כוס m&m שוקולד
אופן ההכנה :
1. להקציף בקערית המיקסר עם וו ההקצפה 4 חלמונים לקצף בהיר.

2.לחמם בסיר את החלב השמנת הסוכר ומקל הוניל , לבחוש תוך כדי חימום עד להמסת הסוכר, להקפיד שהתערובת לא תגיע לרתיחה. לצנן במעט
3. לעשות השוואת טמפרטורות כלומר לשפוך 0/3 מכמות הנוזלים לתפיחת הביצים לערבוב קל .ואח"כ ולשפוך הכול חזרה לסיר.
4.לחמם עד להסמכה קלה של התערובת אבל לדאוג לא להגיע לרתיחה.
5. מכניסים את התערובת החמה למקרר לקירור מוחלט. מחברים את קערת הגלידה הקפואה למיקסר, מכניסים את תערובת הוניל הקרה ומערבבים על מהירות נמוכה כ 21 דק'. כשמתקבלת תערובת קרמית מוסיפים את הסוכריות וממשיכים לערבל -מספר דקות .
6. כשהגלידה מוכנה מעבירים לכלי סגור ושומרים במקפיא עד להגשה.


בראוניס גבינה עם m&m
תבנית 40X30
מצרכים:
500 גר' שוקולד מריר 53%
360 גר' חמאה
אספרסו מאוד חזק או כף גדושה נס קפה טוב )מומסת בכמה טיפות מים רותחים(
ברנדי
340 גר' ביצים
300 גר' סוכר
300 גר' קמח
5 גר' אבקת אפיה
פקאנים או אגוזי לוז קלויים שלמים
מצרכים לגבינה:
400 גרם גבינת שמנת
100 גרם סוכר
2 חלמונים
12 גרם קמח
½ כוס m&m שוקולד
אופן ההכנה:
1. להמיס בבן מרי שוקולד עם חמאה. להוסיף ברנדי וקפה ולערבב היטב.
2.להקציף במיקסר )מטרפה( ביצים וסוכר במהירות גבוהה, לקבלת מסה תפוחה ובהירה.
3. להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף את תערובת השוקולד. לערבל עד שהמסה אחידה.
4. להוסיף אבקות בקיפול ידני או בערבול איטי בוו גיטרה. להוסיף את סוכריות ה M&M
לתערובת השוקולד ולהעביר לתבנית מלבנית משומנת
5.לערבב יחד את תערובת הגבינה וליצור "שיש" עם תערובת הבראוניז

6.אפיה בתנור חם, טורבו, 075 מעלות כ - 21-25 דקות. לקרר היטב לפני החיתוך.
גביע טריפל אישי


קינוח אנגלי קלאסי המשלב עוגת טורט , קרם וניל ופירות העונה עם רוטב פירות אדומים

ניתן להכין בכלי גדול משפחתי או בקינוחים אישיים
מצרכים לעוגה:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
כף שמן
חצי כוס  m&m שוקולד
אופן הכנת העוגה:
1. להקציף בקערת מיקסר עם וו ההקצפה ,את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק ויציב

2. להוסיף את החלמונים , תמצית הוניל והשמן להוסיף לקצף החלבונים.
3. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח בהדרגה , כל פעם קצת , ולערבל
עד שנבלע בתערובת
4. להעביר לתבנית 28 משומנת ולשטח את הבלילה, לאפות כ 21 דקות בחום 180
מעלות עד שקיסם הננעץ בתוכה יוצא יבש והעוגה זהובה.
מצרכים לקרם וניל פטסייר:
500 מ"ל חלב
125 גר' סוכר
40 גר' קורנפלור
2 ביצים
כפית תמצית וניל
מיכל שמנת להקצפה

כף פודינג וניל
אופן ההכנה:
1. מערבבים קורנפלור עם 75 מ"ל מהחלב, מוסיפים ביצים וממשיכים לערבב.
2. מרתיחים את הסוכר, הוניל ויתרת החלב.
3. יוצקים מהחלב הרותח לתוך תערובת הקורנפלור. מערבבים ומחזירים לסיר.

4. מביאים להרתחה נוספת תוך כדי ערבוב תמידי.
5. יוצקים על תבנית, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
6. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה עם כף פודינג וניל ,עד לקבלת קצפת יציבה ,
בעזרת מרית מערבבים בתנועות קיפול עדינות בין הקצפת לקרם הוניל שהתקרר
לקבלת קרם אחיד ומעבירים לשקית זילוף .
רוטב טופי:
251 גר' שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר חום
אופן ההכנה:
1.בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה עם הסוכר החום.
2. מעבים את הרוטב תוך כדי ערבוב, מורידים מהאש ומצננים
אופן הרכבת המנה:
1. להכין גביעי יין להגשה , לחתוך את העוגה לריבועים קטנים ולסדר בתחתית הגביע,
להזליף מעט מרוטב טופי
2. מעל זה לשים את קרם הוניל ומעל את סוכריות ה M & M החתוכים ומעל רוטב טופי,
לסדר עוד שכבה באותו הסדר ולסיים ברוטב טופי, לשמור במקרר עד להגשה .


אצבעות שוקולד עם חמאת בוטנים ו -M & M
מצרכים לתחתית:
1וחצי  כוסות פצפוצי אורז
רבע כוס סוכר
רבע כוס מים
3 כפות דבש/ סירופ תירס
45 גר' חמאה רכה
מצרכים למלית:
150גר' שוקולד חלב
כוס חמאת בוטנים חלקה
כוס סוכריות
m&m בוטנים
לציפוי:

200 גר' שוקולד
60 גר' חמאה

כפית סירופ תירס
אופן ההכנה:
1.בסיר קטן מניחים סוכר מים וסירופ תירס ויוצרים קרמל לאחר שנוצר קרמל חלק
מוסיפים את החמאה ומערבבים , מוסיפים את פצפוצי באורז לתוך הקרמל
ומערבבים היטב עד שכל הפצפוצים מצופים בקרמל , משטחים את התערובת
בתבנית מלבנית המרופדת בנייר אפייה .
2. ממיסים יחד שוקולד חלב וחמאת בוטנים לעיסה חלקה, מוזגים את התערובת מעל
פצפוצי האורז נועצים את הסוכריות בשכבת חמאת הבוטנים .מכניסים למקרר עד
שמכינים את הציפוי
3. מערבבים את השוקולד יחד עם החמאה וסירופ התירס לקבלת תערובת חלקה
מוזגים מעל שכבת חמת הבוטנים ומצננים כשעתיים , חותכים לקוביות קטנות
ומגישים בטמפרטורת החדר .

בשנה האחרונה איחדה חברת מרס הבינלאומית את מערך המכירות, ההפצה והשיווק של תחום המסטיקים, הסוכריות והשוקולדים בישראל תחת "מרס  מולטיסיילס ישראל". במסגרת זו מוצרי השוקולד המובילים ובהם M&M’s®, SNICKERS®, TWIX® ועוד, משווקים על ידי מרס  מולטיסיילס ישראל, זאת  לצד מותגי המסטיקים והסוכריות המצליחים: אורביט, FIVE, איירוויז, הובה בובה וסוכריות סקיטלס.

מרס הינה חברה פרטית בבעלות משפחתית עם היסטוריה של למעלה מ - 100 שנה המייצרת מוצרים ומציעה מגוון שירותים לבני אדם ובעלי חיים.  עם מחזור מכירות של כ-35 מיליארד דולר בשנה, החברה מייצרת בין השאר: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS and COCOAVIA®. בנוסף, מציעה מרס שירותים וטרינרים הכוללים את BANFIELD® בית החולים לחיות. עם מטה בMCLEAN,VA מרס מעסיקה כיום כ- 85000 עובדים ב80 מדינות. חמשת עקרונות החברה מבוססים על  איכות, אחריות, הדדיות, יעילות וחופש.  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל galitn24 אלא אם צויין אחרת